En iyi Telefon?

mavi6546

Üye
vallaha kafana göre takıl

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Bende Birşey Söylemek Istiyom
Ben Teli Kardeşime Verdim D900 Kullanıyordum Ne Alacam Bilmiyon Ne önerirsiniz Ucuz Birşey Ama çokta çağ Dışı Kalmasın

romant_58

N73 Al Bence

safakk

Üye
bence ya n73 yada 5610 neden dersen n73 bi 5700 kadar ve 5610 kadar iyi ses vermekte hatta en yüksek ses veren 2. telefon diyebilirim sonra 5700 desen zamanla alttaki dönen kısım sorun çıkarablir yalama olma yada kopma kırılma gibi sorunlar çıkara bilir ayrıca gün geçtikçe fiyatı hızla düşüyo buna bağlı olarakda ikinci el fiyatıda düşüyor ama müzik ve az biraz karizma diyorsan 5700 ı ala bilirsin 5610 a gelince fazla tanımıyorum ancak program uyumluluğu göz önüne alınacak olursa bence çok kullanışlı olmaz ve ne kadar iyi ses vermekte orası meçhul yani sonuç olarak n73 sana çok yakışır ayrıca fiyatıda şu günlerde felaket düşük

CC01aY

Üye
sen en iyi nokia'nın sitesine gir kıyaslama yap özellikleri iyi olanı al

GuNSTuR

Üye
deısıklık ıstıyosan 5610 al

SİNCAN

Üye
n73 ün kamerasıda seside manyak 2GB HAFIZAkartı hediye şu günlerde fiyatı da ucuz

icep

Üye
paylaşım için teşekkürler...

n73 idare eder ama n958gb alırsan ii olur

eren6523

Üye
n73 al diğerlerini boşver

uniqe

Üye
n73 me al hemde musik telefonu pışman olmassın

n70 veye 6630 olabilir para konuşur.

garip_dj

Üye
Eğer Telefon almadıysan benimde bi önerim olacak.

5610 Al derim neden mi?

Telefonun Özellikleri haliyle Süper denilecek kdar güzel. Symbian yok ama java var . piyasada Aşırı derecede java uyumlu oyunlar temalar programlar var.

Bazı arkdaşlar söylemiş N73 Al diye O arkdaşlara soruyorum Ses en sondayken telefon adeta yırtınıyo . 5610 da kristal berraklığında ses kalitesi var. Ses için özel bi çip yerleştirmişler

Symbiancıysan N73 Derim bende. Ama özellikleri için değil sadece symbiann olduğu için
Müzik içinde : 5610 derim Müzik dinlemenin keyfine varırsın

En önemli olan ise hızdır. N73 Hız olarak symbian tabanlı olması nedeniyle haliylede çok ağır bir telefon ama 5610 da kesinlikle öyle bir sorun yok.4 Gb hafıza kartı destekliyor 2 gb tada hiç yavaşlama yok ama n73 te öyle bir olay yok. N73 ne yaparsa yapsın 5610 'u geçemez.

Umarım birazda olsa yardımcı olmuşmdur iyi Günler.

en iyi telefon henüz satışa sunulmamış olan telefondur... en iyisi derken başta bütçe sonra ne amaçlı kullanacağını netleştirmen lazım....