En Iyi Symbian Telefon Modeli Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

EN İYİ SYMBİAN TELEFON

• Kullanılan toplam oy
    233

alotel0532

Üye
N 96 :)

melih43

melih43

Üye
N95 Diyorum Ama N73 De Benim iÇin Süper .

uykucu kerim

Üye
hp cep tlefonları

Coolwhisper

Üye
n82

keditr

Üye
n96 tabiki

bahhas

Üye
6630

genceray17

genceray17

Üye
6670 6600 n70 bana göre en iyisi :oke: biraz fazlaoldu ama :ehe

futbol123

futbol123

Üye
tabikide n95 ve n95 8b

mami24

mami24

Üye
5800 bence ama listeden diyeceğim n95

Utku

Utku

Üye
5800 symbıan 9.4 v5

messi_10

Üye
Bencede N95 bu arada nokia nın N serisinin 9 modellerinden en berbat olanı Nokia N96 n-gage var telefonda ama oynamamıyosnki kasıyo 3d oyunlar oynamak için 3d grafik hızlandırıcı chip yok:D youtube de onlarca örnek video var bunun için hele bide o yavaş işlemcisi adamı çileden çıkartıyor.şu video ya bakın fark ortada

adamı çileden çıkartır.

Master_Evil

Master_Evil

Üye
n79 iyi ya

masterayfox

masterayfox

Üye
ankette cok az telefon modeli var tekrar yenilersen iyi olur

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
n 95 8gb - n96 - n 79

bduger

Üye
Güleceksiniz ama 6600 dicem nedenine gelince piyasada su an 2.ci eli en fazla 50 tl temiz bulursan. Fiyat bakımından akııllı telefonlar içinde her programı çalıştıran daha ucuz daha verimli bi telefon yok. tek sorunu yavaş çalışması. bildiniz üzere pytonla birlikte telefonda hersey yapilabilir oldu eski olmasına ragmen üst modellierin yaptığı hemen herseui yapabiliyo hem 10 da 15 te 1 fiyatına göre...

masterayfox

masterayfox

Üye
Güleceksiniz ama 6600 dicem nedenine gelince piyasada su an 2.ci eli en fazla 50 tl temiz bulursan. Fiyat bakımından akııllı telefonlar içinde her programı çalıştıran daha ucuz daha verimli bi telefon yok. tek sorunu yavaş çalışması. bildiniz üzere pytonla birlikte telefonda hersey yapilabilir oldu eski olmasına ragmen üst modellierin yaptığı hemen herseui yapabiliyo hem 10 da 15 te 1 fiyatına göre...

güleceksiniz diyorsun ya :aha: bence kendinde gülüyorsun bu duruma ama güzel bir telefon daha 3-4 yıl önce nokianın kralıydı dimi:P:

mehamas

Üye
n70 tabiki,

Kingmortall

Kingmortall

Üye
en iyisi n97 ama çok pahalı :)

rapman

rapman

Üye
N ninety five :)

Asi_CojuK