4un6si
Üye
-
Konu Sahibi
-
tartışmasız 701 kardeşim kamera herşey değil malesef n8 donanım olarak düşük kalıyorevet arkadaşlar nokia 808 pureview haricinde en iyi symbian^3 telefon hangisi?ben deneyime göre sormuyorum teknik özelliklere göre soruyorum bu arada- - - Eklendi - - -aslında soruyu şöyle değiştirebilirim 808 den sonra en iyi :N8 mi E7 mi 701 mi ?
peki n808 alsam n 8i arar mıyım swmbiandan vazgeçmemek için ama n8e çok alıştımbirde n808in en iyisi olduğuna dair herkes hem fikir mi burada o kadar iyi mi yani
808 alacağına git bi wp8li veya androidli bi telefon al derim benyok ben symbiandan memnunum symbian iyidir diyosan saygı duyarım tartışmasız 808 al derim 1.3 ghz çift çekirdekli symbian fena değil ama biraz ağır telefon opeki n808 alsam n 8i arar mıyım swmbiandan vazgeçmemek için ama n8e çok alıştımbirde n808in en iyisi olduğuna dair herkes hem fikir mi burada o kadar iyi mi yani
ben kullaniyorum 808i.. Nasil pismanim anlatamam.. Kahroldum su telefonu aldigim icin.. Git android yada ios isletim sistemli telefon al.. Symbian bitti abi bitti eziliyorum milletin kici kirik galaxy ace'ine karsi.. Kicikirik iphone 4 bile eziyor uygulama acisindan.. Sakin sakin bak tekrar soyluyorum SIDDETLE UYARIYORUM KESINLIKLE 808 falan alma aldirma.. Bi kamerasi var ceset gibide agir telefon hic bi kayda deger ozelligi yok baska..
ben öyle biliyodumÇift çekirdek deil 808
n8 den daha yavaş değil ağır gr olarakuuh baba naptın öyle şu an tüm hevesimi kırdınios yada android falan milletin içinde ezilme durumuna alıştım da halen daha symbianın yapabildiklerini yapamadıkları yerler var o sorun olmaz da n8den daha yavaş mi diyorsun yani baya hantal mı
lumia 920 falan almalısın
ben öyle biliyodum
- - - Eklendi - - -
n8 den daha yavaş değil ağır gr olarak169gr mış
bence lumia filan al 808 tutmadı kardeşim o kameraya o ekran oldumu allasen 360p ekran koyarsan tabi satmaz telefon808 de 720p çözünürlükte ekran olsaydı belki çok satardı ama şimdi ya android yada wp8 zamanı boşver o hantal telefonuyok hocam ya o sisteme alfasayısal klavye ve dışarıdan yazılım yükleme gelmeden geçmem. Mağazada para harcamak zorunda bırakacaklar biliyorum yani. Ki o kadar windows işletim sistemi var koskoca nokia ve microsoft buna alfasayısal klavye yapamıyo mu yapmıyo muyola gelsinler biraz bak ne güzel yazıyorum n8le - - - Eklendi - - - bende yavaş olarak anladım ya ağırlığı sorun olmaz sanırım aslında ama bilmiyorum yani hiç symbianı bırakacak gibi durmuyorum şöyle en son düşeceği rakama kadar bekler belki o zaman alırım bitane
N8 den iyi yanları ekranı biraz daha büyük menüde aşağı inerken takılma olmuyor kamerası daha iyi sadece bu 3 fark var.Bence bu paraya bir lumia al.Önü açık nokia sağlamlığının devam ettiği bir sistem.Ayrıca insanlar arasında Androitten daha fazla havan olur ( bilgisayar işletim sistemini telefona koymuşlar ohaa bide internet xplorer var tam bir mini laptop vayyy ) gibi konuşmalar çok sık oluyor.
uygulama hastası değilsen alırsın kardeşim sıkıntı olmaz ama ben uyarayım nokia symbiana artık destek vermeyecek. ha kaynak kodları internete düşerse symbian belle'nin o zaman birkaç geliştirici belki çıkar ama android ve wp8 varken symbianla kimse uğraşmazne yaparlarsa yapsınlar benim zamanında 6630la yaptığım havayı hiç atamayacaklar çünkü artık beklenti yükseldimail geliyo sosyal sitelere girebiliyorum maxicepe girebiliyorum, youtube de gayet rahat işliyo falan. Müzik resim vs multimedya özelliklerinde zaten nokia farkı hep var yeter bana bunlar. Androidin güvenliği çok zayıf ios da çok kapalı wp de alfasayısal klavye bile yok bana yetiyo ya bu sağolsun, maxicep symbianı bırakmadıkça sıkılmam gibi zaten kamerası çok cezbediyo beni n808in ama n8in rahatlığı olmaz diye korkuyorum birde fiyatı hala daha iddalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?