Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En İyi Ses Çikaran Telefon Hangisi ?
Sponsorlu Bağlantılar
aspawa21
Üye
kardeş alcaksan nokia n95 veya n73 me al sesleri gayet iiii vede stereo bende n73var sesinden çok memnunum tevsie ederim
canciger321
Üye
bence en güzel tel ses konusunda pantehc (pantek) 6100 bunun üstüne tanımıyom
bence de N73 ama N95 de ii diyorlar yinede sen bilirsin
serkan keklik
Üye
6233 diyenler çok saçma telofonda hiçbir özellik yok sadece borrozon gibi bagıran sesi var sesde hiç kalite yok bas felon yok o yüzden 6233 birkenara atn 73 ve 3250 diyorum
CoYoTe®
Üye
Ben W700i Aldım Onun Sesi Güzel Ama N73 ün Sesi Çok Üstün Çünkü Hem Üstte Hem Altta Hoparlör Var Stereo Yani
ecel16
Üye
ustalar n95 diyorum, " şunun sesini az kıssana, duyamıyorum" dedirten tek telefon
bence n 73 süper ses çıkarıyoo bence mükemmel 3 hoparlör var bence çok ideal
zbez
Üye
kanky 6233 de yanlarda olduğu için haparlör daha çok gibi gelio N73 de ise biri altta ikisi üstte bundan dolayı daha az gibi geliio ama açık alanda ii anlaşılsın diosan N73 ama şöle bi ayrıntı var 6233 de haparlör patlarsa çok aşırı ese çıkıo ama üğrenc oluo tabee N73 de ben walla hala patlatamadım beni tanırlar çevremdekiler ondan dolayı dayanıklı bi tel diirum
burak95
Üye
k750
vavuli
Üye
N73 6233 3250 bu güne kadar en çok ses çıkardığını gördüğüm telefonlar
terlik
Üye
arkadaslar nokia 5300 kullanıyorum gayet yuksek ve hos bır sesi var %100 tavsiye ediyorum..
pckopos
Üye
bence nokia n73 süper ses werio
TaMeRaGa
Üye
bende de N73 var güsel bişe
CanceR
Üye
bence 6233 al çok manyak sesi var çift haporlör bizim arkta var bası filanda iyi vuruyo gerçek ses kalitesi bide orjinal kulaklığı var oda çok güzel onu takınca coşmamak elde değil !!!
faruk20127
Üye
Size N93 Diyorum. Hoparlor Sayısına Bakmayın Derim. Bence Stereo Olduğuda O Ufacıcık Hoparlorlerde Bi Fark Yaratmaz.
N93'ün Titreşimini Açmayın Sadece Sesi Açık Olsun Cebinizi Sesi Ile Titretiyo :d
MrßlackChilD55
Üye
6233 En ManiaC Ses Cıkan TeLeFon...N73,5200,5300 6280,6282,6288 den de Çokk iyi Ses Çıkıyor!!!