En İyi Ses Çikaran Telefon Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

concon0007

Üye
arkadaşlar n73 daha ötesi yalan...............................................................................................................................

ford711

Üye
n96

engin4727

Üye
N73 rekor dur en iyi telefon n73 üstünden haram

káяízáитем

káяízáитем

Üye
bende n73 kullanıyorum 2 yıldır ama benim arkadas ile karsılastırmıstık bir keresinde, benimkinin sesi bile duyulmadı ama kalitesi düsüktü wenlo muydu neydi n73 ten cok daha ucuzdu ama sesi manyak cıkıyordu.sırf ses icin alıcaksan o telefonu arastır benden sonra almıstı ama benden önce bozuldu telefonu zuhaha, ama kaliteye de önem veriyorsan n73 uygundur bence sana, gerisi yalan...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
En iyi ses çıkaran telefon Anycool tartışmasız telefon konser veriyor resmen ..

haytaefendi

haytaefendi

Üye
n96 & n73

33fırat

Üye
Dünyanın en iyi en çok en tatlı sesi boğmadan müzik çalan tek telefonu war km ne derse desin oda '' anycool t818 '' dir alın açın dnleyin !

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Kesinlikle ..

haytaefendi

haytaefendi

Üye
6233 den de fazla cıkıyor hatta apartmanın en alt katta acınca 6. kattan baya bi gzl duyuluyor ses

ibrahim kolay

Üye
5800 , n73 kadar ses çıkarmayabilir ama ses kalitesinin ondan daha iyi olduğunu söyleyebilirimm..:oke:

WitchKing

Üye
bence 5800 ın sesi n73 ünkinden daha iyi.

rapper28

Üye
Bence de...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Alakası yok..

anıl_60

Üye
tabiki nokia 5800 xpress music

33fırat

Üye
arkadaşlar her sitede yok motorolanın şu modeli yok nokia 6233 bnlar seste hikaye dünyanın en çok ses çıkaran tek telefonu vardır oda ANYCOOL t818 dir ötesi yok kmse boş knşmasın !..

css123123

Üye
n73 gayet iyi ses çıkarıyo 6233 biraz fazla çıkarsa bile n73ün ses kalitesi daha fazla ;)

M3L!H

M3L!H

Üye
x6 derim ben :D

uslanmazcino58

Üye
bnde 6233 diorm

Emre-45

Emre-45

Üye
Bencede arkadaşın dediği gibi Anycool T818 ... Bi dinleyin bence.