En İyi Ses Çikaran Telefon Hangisi ?

powerr

Üye
en cok ses n73(3 hoparlöllü){n73 olmaya bilir} en cok ve anlasılır ses ise 6233de

6500

Üye
digital mobile ortak bir ses var süper.

Ben n73 ME kullanıyorum. Son derece memnunum ses acısından

xalo6327

Üye
chın malı n101 halit çabuk bana nokıa n80 programlar aranıyor eklermisiniz buraya

ya herkes 6233 dio ya one bee takoz ben hep sesine bakmam olayda sony ericsson w910i siyah nokia 1100 dan daha az ses çıkarsa 1100 mu alcan ? lafa bak ya :d Ban!!!!

Forza Sony Ericsson ! My Phone My Music !!! WalKmannnn

--------------- Ekleme ---------------

bidee N73 te 2 hoparlör var !! Sol üstten ses gelmio o kandırma ! İnanmazsanız bakın .. Alt ve üstte var Toplam 2

n95 8gb super sess cikiyor tavsiye dinleyin gorun

chellaw

Üye
kesinlike N95 8gb iddasım

Arkadaş bence de N73, kalite ve maximum ses.Ayrıca diğer bütün özellikeriyle ful.

caplain

Üye
6233 kullanıorum süper ses var valla hatta 2hapoprlosuda patladısesi fazla açmayın

bendede n-73 var 6233ten iyi ses veriyo.kim diyomuş 6233 n-73ten çok ses çıkarıyor diye

togaman

Üye
n73 uzerıne ses konusuna tanımam butun kolıdoru ınletıyorum

bence en iyi sesi 6233 çıkarıyor ve n73 teki ses yükselince cızırtılı cıkıo fakat 6233 daha net ses verıo

hay-ad23

Üye
nokia 6270 i hiçbiri tutamaz bence... kullanan bilir... diğerleri de steryo, yüksek sesli veya güzel olabilir. ama 6270 eski bir model olmasına rağmen gerçekten çok kaliteli bir sese sahiptir...

lyon_69

Üye
Bence de en güzel N73 all bende alıcam

n95 8 gb kullanıyorum hiç bir telde bu kadar kaliteli ses duymadım...

masblue

Üye
arkadaşlar bi de anycool u deneyin ve ses nasıl çıkar bi telefondan dinleyin,inanamayacaksınız