Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar bir sorun oldu yeniden inşa edilmekte rom suan olarak kitkat ı tavsiye ediyoruz s3 mini ye geldi evet ama sebeke gibi sorunlar var oyuzden a ynı sorunlar ace 2 de de olsun istemeyiz s3 mini için de o sorunların giderilmesi için çalışmalara basladık saygılarımla...
yav hadi be oyalıyor muzunuz kardeşim 1 ay oldu be
wlknmys
Üye
yav sallıyo ya çalışan 2 yabancıyla konuşmuşur öğreniyodur sen novafusionda çalışsaydın ben olmasamda her saat forumda takılanlar duyardı seni kardeşim kusura bakma sen transformers oyuncağınla oyna
yav sallıyo ya çalışan 2 yabancıyla konuşmuşur öğreniyodur sen novafusionda çalışsaydın ben olmasamda her saat forumda takılanlar duyardı seni kardeşim kusura bakma sen transformers oyuncağınla oyna
kardes buralarda yeni galiba bir sorunu var demek ben novafusionda calismiyorum ben destek cikiyorum yurt disindan 2 arkadasima destek cikmak amacli bu ben onlara soyledim boyle birsey yapayim mi diye tamam dediler herseyden haberdar esip sana asamali halini resimler halinde yollari sende kendininturkiye yetkilisi olarak tanit dedi oldu mu ?
kardesim bu isler o kadar basit degil hep aksaalik cikiyor suanlik cm11 e devam etmekteyiz cm12 hala on yukleme asamasindadir saygilarimla bir sorunuz varsa duvarima yazin lutfen...