En iyi Palavra

Sponsorlu Bağlantılar

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
way senin yalanda guzel mskmurat ;)

efespilsen artik bira uretmiyecek kendini hayir islerine adamis...cami yaptiyormus bol bol

mservank

mservank

Üye
bak bu güzel komik ama bu da oalbilir sizi bozmak için demiyorum

SelmanTE

SelmanTE

Üye
oyunuda bozmasan keşke bi palavra atsan arada :ehe

Vestelbahçe sponsorluklarını bitirmeye karar verdiler. Eski adıyla Fenerbahçe artık Regalbahçe olacakmış.
Not: Kulüpten yapılan açıklamaya göre Altus tanda teklif varmış ama yönetimdeki çatlak seslerden dolayı pek sıcak bakılmıyormuş...

:ehe

ahmetozturk

Üye
adamın biri yatmış karısı feribot:oke:

Master_Evil

Master_Evil

Üye
adam almış karısı mor :kop:

POWER

POWER

Üye
Üniversite harçları kalkıyormuş...

mservank

mservank

Üye
geçen kırşehir 'de yolda gördüm trafik sıkışmış uçaklar kaza yapmış tekini hava yastığı şişmiş adamı boğmuş yaralılar gemiyle ankara ya götürülmüş

yuri497

Üye
benim 2 sene önce n95 im wardı 3.sınıfa giden 14 yasındaki kardesime werdim.(bi arkadasın palavrası (aytekin Türkoğlu))

--------------- Ekleme ---------------

sen ne diyon la vanın en küçük beldesinde bile 123 tane fax çekecek yer var 80 tane internet cafe var

maxiburak

maxiburak

Üye
ya şeydi sey oldu ondan sonra şey olunca da ben şey yaptım ----- iyi yapmışmıyım hıı ?? ----

hepinize slm

odio

odio

Üye
bakan beni aradı çalışmana gerek yok maaşını biz hesabına yatırırız dedi. 4. sınıftaki oğlumun üniversitedeki yeri ayrılmış.mezun olunca çalışcağı holdingteki genel müdürlük koltuğuda. bizde dünya turuna çıkıyoruz

kizilcali

kizilcali

Üye
bu sitenin gerçek sahibi benim

safakk

safakk

Üye
bizim eski tofaşı yeni bir crysler le değiştirmeyi düşünüyorum ama feraride gel bana gel bana yapıyor hatta üste para veriyor hangisini alsam:kop:

otoata

otoata

Üye
Arkadaşlar Amma WATSON bana evlenme teklifi etti kabul etsemmi ondan öce angllia DİLSON etmişti şaşırdım kaldım !!! zuahhahhah zuaaahhaaha:D:D:D:D:D

barisalex

Üye
beyler cimbom fb yi yenmiş bilonuzmu.:D

bartayd

Üye
benim bıyıklarım çıkmış :ehe

researcher

Üye
en iyi poalavra bartayd inki idi....

prince of hell

prince of hell

Üye