Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi ...en iyi nick... maxicep'teki en iyi nick'in kimde olduğunu söylüyeceğiz hadi başlayalım
grafikseli 84 Üye bana ait dermişim bence senin hem ismin(fatih) hem sevdiğin sanatçı(SAGOpa kajmer) hemde dans tarzı(hiphop)...kimse senin nickte anlattığın kadarını anlatamaz...
bana ait dermişim bence senin hem ismin(fatih) hem sevdiğin sanatçı(SAGOpa kajmer) hemde dans tarzı(hiphop)...kimse senin nickte anlattığın kadarını anlatamaz...
Amaru Shady Üye Revengeful' Alıntı: Evet intikamcı.. Çok duygu yüklü gerçekten Genişletmek için tıkla ... evet öyle çok da güzel duruyor ama.
Revengeful' Alıntı: Evet intikamcı.. Çok duygu yüklü gerçekten Genişletmek için tıkla ... evet öyle çok da güzel duruyor ama.
Style72 Üye Pondusss' Alıntı: hort Revengeful. Hem görsel olarak hem de mana olarak çok güzel. Genişletmek için tıkla ... Aradan 4 sene geçtikten sonra . Neden hort
Pondusss' Alıntı: hort Revengeful. Hem görsel olarak hem de mana olarak çok güzel. Genişletmek için tıkla ... Aradan 4 sene geçtikten sonra . Neden hort
Amaru Shady Üye Style72' Alıntı: Aradan 4 sene geçtikten sonra . Neden hort Genişletmek için tıkla ... Mert'in nicki hep hoşuma gitti, konu açmayı düşündüm ama önce var mı kontrol etmem gerekiyordu. Var olduğunu öğrenince hortlattım
Style72' Alıntı: Aradan 4 sene geçtikten sonra . Neden hort Genişletmek için tıkla ... Mert'in nicki hep hoşuma gitti, konu açmayı düşündüm ama önce var mı kontrol etmem gerekiyordu. Var olduğunu öğrenince hortlattım
Otroligt Üye Pondusss' Alıntı: hort Revengeful. Hem görsel olarak hem de mana olarak çok güzel. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum çok ilgi çekici bir nick
Pondusss' Alıntı: hort Revengeful. Hem görsel olarak hem de mana olarak çok güzel. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum çok ilgi çekici bir nick