yusuff34 Üye tabi ki xsound niyedersen ben tele 256 tane şarkı attım power belli biyerden sonra kapanı yordu,ulra mp3 ise listeyi yarım gösteri yordu ,mp3 player ise sesi kötü çikiyordu en iyi xsound 6630
tabi ki xsound niyedersen ben tele 256 tane şarkı attım power belli biyerden sonra kapanı yordu,ulra mp3 ise listeyi yarım gösteri yordu ,mp3 player ise sesi kötü çikiyordu en iyi xsound 6630
> çileke$ < Üye DJ GENTLEMAN' Alıntı: ultra mp3 te iyi ama ankette yok Genişletmek için tıkla ... Evet doğru konuyu ben açmadım bana ihale edilmiş nedense böyle anket yapacak birisi değilim çünkü hepsini telefonumda denedim...
DJ GENTLEMAN' Alıntı: ultra mp3 te iyi ama ankette yok Genişletmek için tıkla ... Evet doğru konuyu ben açmadım bana ihale edilmiş nedense böyle anket yapacak birisi değilim çünkü hepsini telefonumda denedim...
DJ GENTLEMAN Üye > çileke$ <' Alıntı: Evet doğru konuyu ben açmadım bana ihale edilmiş nedense böyle anket yapacak birisi değilim çünkü hepsini telefonumda denedim... Genişletmek için tıkla ... Zaten şıklar az olmuş piyasa belkide 15-20 ye yakın program var yine sagol
> çileke$ <' Alıntı: Evet doğru konuyu ben açmadım bana ihale edilmiş nedense böyle anket yapacak birisi değilim çünkü hepsini telefonumda denedim... Genişletmek için tıkla ... Zaten şıklar az olmuş piyasa belkide 15-20 ye yakın program var yine sagol
ramazan12345 Kapalı Hesap BENCE NOKİA MPLAYER (ORJİNAL OLANİ) ÇÜNKÜ MÜZİK ÇALARKEN HERHANGİ BİR UYARİDA MÜZİGİ KESMİYOR
rudayew Üye kım nederse desınn en ıyı mp3 calar wmplus dur ben ondan baska programı kulanmıyrmm Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sızede tavsı ye ederm ben ce
kım nederse desınn en ıyı mp3 calar wmplus dur ben ondan baska programı kulanmıyrmm Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sızede tavsı ye ederm ben ce
aydoğdu43 Üye viking mp3 başka uygulamalar açıkken takılıyor.ben Power mp3 ün Winamp şekini kullanıorum.bilgisayardaki winampın aynısı.çok güzel
viking mp3 başka uygulamalar açıkken takılıyor.ben Power mp3 ün Winamp şekini kullanıorum.bilgisayardaki winampın aynısı.çok güzel