En İyi MP3 Çalar hangisi (?)

Sizce En İyi MP3 çalar

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
En İyi MP3 Çalar hangisi (?)
ses kalitesi istersen ultramp3 çok ses çıkarsın ama kötü olsada farketmez dersen powermp3 derim tercih sana kalmış

cnrokt

Üye
Lcg Jukebox ı tercih ediyorum (hem n80 hem 6630 da) ama en iyi dersen bu seçimin kriterleri kişiye göre değişir bence.... bu yüzden oyumu kullanmadım... ayrıca 3 den fazla mp3 prosu olduğunuda hatırlatmak isterim.. (hatırlatma değil tabiki biliyorsunuzdur keşke bir çoğunu ekleseydiniz diye söylüyorum) itham değil, eleştiri. lütfen yanlış anlamayın

saygılar.

Lcg Jukebox ı tercih ediyorum

Bancede Power Mp3 Çünkü ses kalitesi arayanlar Preamfilikatıon ayarını normal seviyeye getirebilir ve müzik ziyafeti çekebilir
Bas olayını önemsemeyen Rock, Hardcore Rock veya slow müzik dinleyenler ise Preamfilikation u yükseltip muhteşem sese ulaşabilir.
Arayüzü ve kullanım kolaylığı artı Sorun çıkarmadan çalışıyor olması da Power Mp3 ü daha cazip kılar.
Başka söze gerek varmı?
Saygılar...

Mobile Hacker Orhan

6230i

Üye
bence viking mp3 player

tnraksy

Üye
Bence Viking Mp3 .
Çok Kaliteli ve Profesyonel

söylenen programlardan en iyisi pover mp3 çalısma prensipleri güzel ancak keşke sesi biraz daha fazla çıkarsa!!!!

gnctrk

Üye
söylenen programlardan en iyisi pover mp3 çalısma prensipleri güzel ancak keşke sesi biraz daha fazla çıkarsa!!!!

zaten hoparlörü yeterince zorluyor daha fazlasını hoparlörün kaldıracağını zannetmiyorum

jcg jukebox 2.14 ******* tek geçerim

sen en iyisi winamp ı kullan daha ii sesi boğmuyor

Nazy

Üye
Bence PowerMP3 1.Bitirmiş Zaten Anketi

HyCan

Üye
vigink i tek qeCerim