En iyi masaüstü kimin acaba ?

sonbela

Üye
BU da benim masa üstü en temiz hali 2 gun önce yemin ederim 1 tane boş yer yoktu
masaüstündeki kız arkadaşım yüzüne sansür cektim birde benim pc p3 666mhz 320 ram 64mb ekran kartı üzerindeki ses kartı pcyi satın alır ya sizin bilgisayarlarınız kalpazan olmuş bomboş

sonbela masa üstünde ne ararsan var.gamze özçelik videosunu gördüm gizli çekim yazıyor, merak ettim doğrusu

JaNbErG

Emekli Yönetici
buda benim masaustu

Nazy

Üye
Kallabalık Masaüstü Gerçekten
Ama Benim Anlamadığım Neden Sansürle Falan Uğraştınki
Duvar Kağıdını Değiştirip Alttaki Klasörü Kapatmak Daha Kolay Değilmi

CK1991

Üye
    Konu Sahibi

abi gamze özçelik ne site açıklama bekliyor

Kallabalık Masaüstü Gerçekten
Ama Benim Anlamadığım Neden Sansürle Falan Uğraştınki
Duvar Kağıdını Değiştirip Alttaki Klasörü Kapatmak Daha Kolay Değilmi

zekice

benim bilgin aynı özellikler hoş tabi ama benim işlemci 600 ram 400 civarı 380 falan sonuç ultra kasan youtube videolarını işkence haline getiren oyun oynatmayan bi hurda

DeLmIrA

Üye
üfff benimki çarşamba pazari gibi walla hiç koyulcak gibi diil

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
siz baya nazlısınız pazarınızı açında görelim

GuNSTuR

Üye
bende masa üstümü bi ara düzenliyim öle koyıyım

JaNbErG

Emekli Yönetici
benim masaüstünün düzelmiş hali

sonbela

Üye
işte sonunda SONBELA'DAN cevap arkadaşlar öncelikle alicana cevap pcde görüldügü gibi 2 tane oyun var 1ni oynayan yok diger oyunu da arkadasım oynuyor youtube videoları konusuna gelince sitemde yaklaşık 13 videomuzu aynı sayfa içine koydum 2sini tıkladıgımda takılma oluyor buda sanırım baglantıdan 130 ytl degerinde ses kartı var üzerinde buda bazen kilitlenmesine sebep oluyor
kullandıgım cam 6.0 megapiksel bundanda sorun olmuyor eski ses kartını kullandıgımı varsayarsak oldukca yüksek özeliik isteyen programları calıştırıyorum bunun içinde sony acid pro sony sound force dahil

Gamze özcelik konusuna gelince program cdlerimin içinde vardı onuda arkadaş bulmuş arşivi karıştırırken yanı bende vardı sonucta yalan yok ama farkında degildim video tahmin ettiginiz video hem ben konuyu gördügümde hiçbir degişiklik yapmak istemedim o anki halini cekmek istedim ve öyle yaptım bu yuzden bazı yerlere sansür koydum ki bu gamze özcelik hiç dikkatimi cekmedi görseydim tabiki silerdim ve yemin ediyorum o video bu masaüstüne geldiginden beri izlemiş falanda degilim bunu silmek paylaşmadan önce isterdim ama artık olan olmuş gören gördü
Utanç verici bir durum bu yaa agla Başıma bela oldu gamze özçelik seni elime geçirmeyeyim

ali(nazy) gereken acıklama sanırım yukarıda yani herkez bazı şeylerin oldugu halini görmek ister
belki makyajlı kız daha cok begenilir ama dogallıgınında güzelligi ayrıdır bence 2si aynı sey şimdi arkaplan falan degiştirseydim kıymeti kalmazdı bence

alican'a da Teşekkür ederim
Saygılarımla:SONBELA

--------------- Ekleme ---------------

Bu ArAda program cdlerimi Hazırlayan SCYSCRAPER Kod adlı bir arkadaşım benim ne zaman pcye format atacagım belirsizdir ve bu yüzden veri kaybı olmasın diye haftalık ve aylık olmak üzere yeni ve eski program düzenlemeleri yapıyoruz cdlerin 2si cep telefonumuzun içindekiler gerekenler falan mevcut Gamze özcelik onun tlfda varmış suç bnim degil

CK1991

Üye
    Konu Sahibi

abi dert etme maksat geyiq yorum yapanlar izlemedi mi ki