Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En İyi Kullanıcı Adı Yarışması [Oylama / 7TL Ödüllü]
Sponsorlu Bağlantılar
Cezzbedici3
Üye
Konu Sahibi
Anketin zamanını tam tutturamadım..Anket kapandıktan sonra hala 21 saat süresi kalıyor oylamanın.. Devamında oylama yapmak isteyen olursa mesaj olarak belirtebilir..
Mad EagLe
Üye
Fevzi bak bu katılanları 2. yarışmaya almıyorsun tamamı kardeşim zaten ilkini kaçırdım konuyu açınca direk pm'le beni
oylama devam ediyor galiba gençler biraz kibar olun bayanları da görün Pınar alır demiştim ama küme düşecek nerdeyse mino sakızlar vardı çocukluğumda küçük küçük böyle çok severdim her okul çıkışı ondan bir de ketçaplı cips alırdım bakkal melahat abladan neyse fevzi oyum minooya mobilim şimdi anketle uğraştırma mesaj atın demişsin zaten
Fevzi bak bu katılanları 2. yarışmaya almıyorsun tamamı kardeşim zaten ilkini kaçırdım konuyu açınca direk pm'le beni
oylama devam ediyor galiba gençler biraz kibar olun bayanları da görün Pınar alır demiştim ama küme düşecek nerdeyse mino sakızlar vardı çocukluğumda küçük küçük böyle çok severdim her okul çıkışı ondan bir de ketçaplı cips alırdım bakkal melahat abladan neyse fevzi oyum minooya mobilim şimdi anketle uğraştırma mesaj atın demişsin zaten
Tamam ikinci yarışma ta katılım konusundan buraya kadar katılamayanlar için yapılacak.. Katılamayan o kadar kişi varki ikinci yarışmada bile hala katılamayanlar olacak gibi duruyor