En İyi Kullanıcı Adı Yarışması [Oylama / 7TL Ödüllü]

Sponsorlu Bağlantılar

Yalnızca Bir Kişiye Oy Verebilirsiniz

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Anketin zamanını tam tutturamadım..Anket kapandıktan sonra hala 21 saat süresi kalıyor oylamanın.. Devamında oylama yapmak isteyen olursa mesaj olarak belirtebilir..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Fevzi bak bu katılanları 2. yarışmaya almıyorsun tamamı kardeşim zaten ilkini kaçırdım konuyu açınca direk pm'le beni :ehe

oylama devam ediyor galiba gençler biraz kibar olun bayanları da görün Pınar alır demiştim ama küme düşecek nerdeyse mino sakızlar vardı çocukluğumda küçük küçük böyle çok severdim her okul çıkışı ondan bir de ketçaplı cips alırdım bakkal melahat abladan :ehe neyse fevzi oyum minooya mobilim şimdi anketle uğraştırma mesaj atın demişsin zaten :D

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Fevzi bak bu katılanları 2. yarışmaya almıyorsun tamamı kardeşim zaten ilkini kaçırdım konuyu açınca direk pm'le beni :ehe

oylama devam ediyor galiba gençler biraz kibar olun bayanları da görün Pınar alır demiştim ama küme düşecek nerdeyse mino sakızlar vardı çocukluğumda küçük küçük böyle çok severdim her okul çıkışı ondan bir de ketçaplı cips alırdım bakkal melahat abladan :ehe neyse fevzi oyum minooya mobilim şimdi anketle uğraştırma mesaj atın demişsin zaten :D

Rakip detected :polis:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sanırım ben kazandım :ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi

Tamam ikinci yarışma ta katılım konusundan buraya kadar katılamayanlar için yapılacak.. Katılamayan o kadar kişi varki ikinci yarışmada bile hala katılamayanlar olacak gibi duruyor :ehe

Türe

Türe

Üye
OY isteeriz :ehe

otostopçu

otostopçu

Üye
meego cu önde :naughty:

MrTech

MrTech

Üye
meeGoJuniorCommanDTr :ehe

lolaman

lolaman

Üye
Beyler 3 tane Anıl var bende 1 Anıl'ım :D

Metin MF

Metin MF

Üye
hala bitmedi mi :D

otostopçu

otostopçu

Üye
bi bitmedi :hmmm

Süleyman

Süleyman

Üye
57 dk 49 sn var bitmesine :)

Süleyman

Süleyman

Üye
şimdi katılıp rezil olmakta var :)
Cezzbedici3 yer varsa 2. yarışmaya benide yaz bakalım :)
rezil olursakta sağlık olsun :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Oyum şimdiden sana. Katılacak herkese başarılar arkadaşlar...

• Beğen
Tepkiler: Süleyman

Üst Alt