electroizm
Üye
Cep Telefonundan Benim kadar İnternete giriyorsanız Ay sonunda sadece 85 Mb internetiniz kalırBence en Güzeli avea Korkmadan istediğim siteye giriyorum istediğimi indiriyorum. Ayrıca İstanbul'da bulunduğum yerlerde avea çekiyor o yüzden benim probLemim yok. ama en çok sevindiğim birbirimiz arasında fikir alışverişi yapıp insanlara bilgi vermek
85mb kaldığını nerden öğreniyorsun bende italya 9euro'ya 1gb alıyorum kota aşımında 32kbit/s düşüyor artık çekilmez bi hal alıyor görüntülü konuşma yapamıyorum vodafone'de 96kbit/s var ve görüntü açısından pek sorun olmuyor birde avea'da 1gbtan sonra hızmı düşüyor yoksa paket tamami ilemi bitiyor
yani sen telefonunla bu tarifeyle 3,5g olarak baglanabiliyorsun? vodafon uckagitcilik yapiyor cunki aldigim bilgiye gore 300mb mi 400mb mi sonra edge den baglaniyormus. o hesap olmasinda
Avea'dan 9333'ü aradığında sana söyLüyor Kaç MB Kaldığını. 1GB hiç aşmadığım için Hızmı düşüyor Yoksa paketmi bitiyor bilmiyorum. Ama gerçekten Cepten 1 GB'La bir sürü şey yapılıyor..
Aynen 3,5G ile bağlanabiliyorum. EDGE'De zaten internet çekilmez bir hal alıyor. Bağlantı hızıda düştüğünü görmedim..
aveanında şebeke problemi var kardeşim her yerdede çekmiyorki vodafon genede en iyisi babalar gibi kullanıyorum
----------Eklendi @ 14:56:17 ---------- Yazıldı @ 14:47:49 ----------
illaki bir yerde kullanacam dersenizde akıllı telefonlarda nerdeyse hepsinde wifi var ya eve normal bir internet (ttnet) çekin yada komşunuzda varsa ona ortak olun böylesi daha cazip zira şebeke operatoru diye tutturursanız genede vodafon daha iyi telefondan video izleseniz bile aveadan adam gibi izleyemezsiniz ama normal işlem için vodafon gayet iyi
amacım karalama değil sadece bu nasıl bir anlayış onu anlamadım bi yanlışlık mı var diye bakıyordumDostum sen napıcan o saçma tarifeyi ben onu anlamıyorum. İlla Karalama Kampanyası başlatıcan dimi
arkadaslar peki bu aveanın ”1 gb/9 tl” paketi edge denmi 3,5g denmi baglanıyor? Ve alanya tarafında çekim problemi yaşanırmı sizce bilgisi olan? :bo
amacım karalama değil sadece bu nasıl bir anlayış onu anlamadım bi yanlışlık mı var diye bakıyordum
peki bu paketi cepten mi yoksa iatis arkadaşın dediği gibi modem üzerinden mi kullanıyoruz?Avea 1GB internet paketi Bir ayLık Kullanıyorsunuz arkadaşlar..
peki bu paketi cepten mi yoksa iatis arkadaşın dediği gibi modem üzerinden mi kullanıyoruz?
bana cepten kullanabileceğim bir paket lazım da.
Kardeş bir şey soracam bilgin var mı? wifi ile bağlantı hakkında...Bizim evin hemen yanında internet kafe var da öğrenmek istediğim şey bu internet kafeler sınırsız internet mi bağlıyorlar yoksa belirli bir sınırı var mi ve buraya bağlanabilir miyim wifi ile?Bir de kaç metre arası olması gerekiyor bağlanmak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?