Uygulama En İyi E-Posta Uygulaması Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
En İyi E-Posta Uygulaması Hangisi?
Google ve microsoft hesaplarini destekleyen ve her ikisi icinde aninda e-posta alimi ve gonderimi gerceklestiren en iyi uygulama hangisi?

umitbasci

umitbasci

Üye
MyMail kullanıyorum ben 1 aydır filan. Şimdilik sorun görmedim, mailler anında geliyor.

Son düzenleme:
mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Fazla arama gmailin kendi uygulaması en iyisi kolay pratik sade :)

CirkinAdam

Üye
K-mail harika bence ama bir sıkıntı msn uzantılı mailimde diğer hotmail ve yahoo sıkıntısız

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Gmail Kullanıyorum İdare Eder Ama Sunucuları Yavaş

caralbo

caralbo

Üye
Acompli

caralbo

caralbo

Üye
Acompli Microsoft 200 milyon USD satın aldı çok iyi

TheRkuT

TheRkuT

Üye
K-@ mail pro uygulamasını kullanıyorum. Sırf gelen maili bildirim panelindeki gelen mail uyarısındaki sil seçeneği ile silinebilmesinden dolayı kullanıyorum yoksa gmail uygulaması gayet yeterli. Miui nin kullandığı gmail uygulamasında bu özellik var ama port etmeye de çalışamadım hiç nedense

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
K-@ mail pro uygulamasını kullanıyorum. Sırf gelen maili bildirim panelindeki gelen mail uyarısındaki sil seçeneği ile silinebilmesinden dolayı kullanıyorum yoksa gmail uygulaması gayet yeterli. Miui nin kullandığı gmail uygulamasında bu özellik var ama port etmeye de çalışamadım hiç nedense
O sil secenegini ben cogu mail uygulamasinda gormustum hatta gmail uygulamasindami yoksa inbox by mailde mi ne vardi ancak ayarlarindan ayarlaman gerekiyordu

TheRkuT

TheRkuT

Üye
O sil secenegini ben cogu mail uygulamasinda gormustum hatta gmail uygulamasindami yoksa inbox by mailde mi ne vardi ancak ayarlarindan ayarlaman gerekiyordu
gmailde öyle bir seçenek göremedim. inbox içinde davetiyem yok maalesef. Karşıma gelen tüm mail uygulamalarını denedim ama tek k-@ mail pro da bu özelliği gördüm ben. Umarım dediğin gibi inbox destekler

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
gmailde öyle bir seçenek göremedim. inbox içinde davetiyem yok maalesef. Karşıma gelen tüm mail uygulamalarını denedim ama tek k-@ mail pro da bu özelliği gördüm ben. Umarım dediğin gibi inbox destekler
Ben olduguna eminim ama hangisi hatirlayamadim

Gordugun gibi ben normal Gmail uygulamasi kullaniyorum ve bunda dedigin ozellik var.

TheRkuT

TheRkuT

Üye
Bende ise böyle Marketteki son versiyon gmail yüklü. Farklılık nerede acaba

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: TheRkuT
SHS

SHS

Üye
Inbox varda kullanmadım hiç, Gmail dışındakileri tarayıcıdan açıyom

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
abandonware

abandonware

Üye
outlook.com tavsiye olunur.

Outlook un uygulaması da güzel bana kalırsa. Fakat servis değilde uygulama arıyorsan gmail derim.

Üst Alt