En İyi Dosya Barindirma Hizmeti ve Uygulamasi Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
En İyi Dosya Barindirma Hizmeti ve Uygulamasi Hangisi
Google Drive, SkyDrive, Dropbox, Box, Yandex.Disk bu servislerden ve uygulamalardan hangisini tavsiye edersiniz?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Yardimci olabilecek kimse yokmu?

k4vel

k4vel

Üye
drive le Dropbox çok iyi box uda indirdim ama diger leri yetiyor

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Drive derken skydrive mi? Dropbox u kullandim box a gore daha hizli yukluyor ancak dosyalarin ismini bozuyor

aaeerr

aaeerr

Üye
YandexDisk tek gecerim

phasan

phasan

Üye
Yandexdısk

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye
Bende merak ediyorum. Çok sağlam bi depolama sitesi lazım.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Bende merak ediyorum. Çok sağlam bi depolama sitesi lazım.
En sağlamı SkyDrive gibi görünüyor. 10 sene önce yüklediğim msn adresimde ki dosyalar hala duruyor çünkü. Ancak telefonumda Dropbox kullanıyorum uygulaması güzel olduğu için.

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye
Önerin 1. Olarak skydrive mi yani

oguz204

oguz204

Üye
Google Drive'ı önersemde Yandex disk kullanıyorum ruslar kendini kanıtlama ve google'a rakip olacak servisleri sunmaya başladı.dahada gelişir.Google drive'ı androidde önerdiğimi de belirteyim . Pc için yandex disk

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Google Drive'ı önersemde Yandex disk kullanıyorum ruslar kendini kanıtlama ve google'a rakip olacak servisleri sunmaya başladı.dahada gelişir.Google drive'ı androidde önerdiğimi de belirteyim . Pc için yandex disk
Bana görede en sağlamı Google Drive ve SkyDrive. Ancak mobil uygulamalarının hepsini denedim link oluşturup hem mobilde hemde pc de direkt indirme sadece DropBox'ta var. Mesela SkyDrive da birine link verdiğin zaman oturum açması gerekiyor o dosyası indirebilmesi için bunun gibi nedenlerden dolayı DropBox kullanıyorum mecburi.

• Beğen
Tepkiler: oguz204
andezitt

andezitt

Üye
Dropbox kullanıyorum memnunum :)

çaminci

çaminci

Üye
dropbox

asdf4236

asdf4236