Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En İyi Dosya Barindirma Hizmeti ve Uygulamasi Hangisi
Sponsorlu Bağlantılar
Samizel Destan
Üye
Konu Sahibi
En İyi Dosya Barindirma Hizmeti ve Uygulamasi Hangisi
Google Drive, SkyDrive, Dropbox, Box, Yandex.Disk bu servislerden ve uygulamalardan hangisini tavsiye edersiniz?
Samizel Destan
Üye
Konu Sahibi
Yardimci olabilecek kimse yokmu?
k4vel
Üye
drive le Dropbox çok iyi box uda indirdim ama diger leri yetiyor
Samizel Destan
Üye
Konu Sahibi
Drive derken skydrive mi? Dropbox u kullandim box a gore daha hizli yukluyor ancak dosyalarin ismini bozuyor
aaeerr
Üye
YandexDisk tek gecerim
phasan
Üye
Yandexdısk
ErdiAlemdaar
Üye
Bende merak ediyorum. Çok sağlam bi depolama sitesi lazım.
En sağlamı SkyDrive gibi görünüyor. 10 sene önce yüklediğim msn adresimde ki dosyalar hala duruyor çünkü. Ancak telefonumda Dropbox kullanıyorum uygulaması güzel olduğu için.
Google Drive'ı önersemde Yandex disk kullanıyorum ruslar kendini kanıtlama ve google'a rakip olacak servisleri sunmaya başladı.dahada gelişir.Google drive'ı androidde önerdiğimi de belirteyim . Pc için yandex disk
Google Drive'ı önersemde Yandex disk kullanıyorum ruslar kendini kanıtlama ve google'a rakip olacak servisleri sunmaya başladı.dahada gelişir.Google drive'ı androidde önerdiğimi de belirteyim . Pc için yandex disk
Bana görede en sağlamı Google Drive ve SkyDrive. Ancak mobil uygulamalarının hepsini denedim link oluşturup hem mobilde hemde pc de direkt indirme sadece DropBox'ta var. Mesela SkyDrive da birine link verdiğin zaman oturum açması gerekiyor o dosyası indirebilmesi için bunun gibi nedenlerden dolayı DropBox kullanıyorum mecburi.
andezitt
Üye
Dropbox kullanıyorum memnunum
çaminci
Üye
dropbox
asdf4236
Üye
yandex disk ve boxca
03-ŞAHİN
Üye
Google drive iyidir ama 15 gb yandex disk 50 gb depolama alanı sunar