ismayilov_1995
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sagol ama abi siz benden büyüksünüz 96liyim ben forumda degistirmeye sürekli üsendimbu arada 16 olmusuz desene bu arada yaklaşık 1saat once sevdigim kıza ama o beni sevmiyor onu sevdigimi yazdım ama cevap gelmedi
Sagol ama abi siz benden büyüksünüz 96liyim ben forumda degistirmeye sürekli üsendimbu arada 16 olmusuz desene bu arada yaklaşık 1saat once sevdigim kıza ama o beni sevmiyor onu sevdigimi yazdım ama cevap gelmedi
Olsun gecen yil bende 16 dim
korkma gelir sevdiceyin maxidemi yoksa facedemi ?
---------- Eklendi @ 00:54:31 ---------- Yazıldı @ 00:44:25 ----------
Senin nasi biri oldugnu tam bilmiyorum ama sen gerek ilk once kiza kendini sevdirirdin ona belli etmeden ama bellide ettirerek.
sonra yavas yavas acilmadan ama acilarak bole devam etseydin izida kendine asik ederdin
karisik old biraz iste bole napicaksin
Abi bea facede kız zaten ben gecen hafta cuma gunu yüz yüze mrb tanisablrmiyiz dedim o da yok ddi o beni hep sevmesede ben ondan vazgecemicem off ya bana mesaj gelse soyle bende seni seviyorum dese herhalde dunyalar benim olurdu
---------- Eklendi @ 23:20:55 ---------- Yazıldı @ 23:16:45 ----------
abi yarın devam edelim simdi yatıp uyumam lazım iyi geceler abi bu arada ziyaretci mesajına yazamadım yarın yazarim buraya yazayım once sagolun abi fakat oranin turkcesi ne
bi ismiyle adaşımdı murat idi diğer ismi gürkandı ama maalesef depremde vefat etti
Allah Rahmet Eylesin
devam edelim abiTesekkur ederim onemli digil
tmm sana iyi geceler.
Azerice yazmistim tam hatirlamiyom ne yazdim farkli olsun diye ole yazdim.
dogum gunnu kutladim
devam edelim abi
kıza faceden yazdım 1 gün olcak cevap yok çıldırcam ya
(Bir tane amca vardı adını unuttum evden kaçar yanına gidip sucuk yerdim)Ece,Aycan,Filiz
Birazdan onla buluşacağım mesela
6 saattir onla geziyorum zatenIyi ediceksin bulus
6 saattir onla geziyorum zaten1 saat önce geldim eve
en iyi çocukluk arkadaşım ümit , şu anki en iyi dostum ozan
yanlızlık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?