En Iyi Çocukluk Arkadaşiniz ve ya Dostunuzun ismi ? Su anki en iyi dostunuz kim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

cok guzel yazmissin kardes.
Ben Baba yazdim ya aslinda o cocukken iyiydi simdi dost digil veya arkadas arkadas ama gercek anlamda degil :\

ama su siralar cok iyi Dost buldum kendime Her anlamda dost gercek dost. BUna eminim
insallah oda benim icin ayni seyleri dusunuyordur

Oğuzhan

Üye

dost geçici değildir senin kastettiğin normal bir arkadaştır yalnızlık Allah'a mahsustur ve hiçbir insan yalnız olmamalıdır böyle düşünüyorsun fakat bir gün o dostu o kadar çok arayacaksın ve bu sözlerinden pişman olacaksın

---------- Eklendi @ 20:37:03 ---------- Yazıldı @ 20:36:38 ----------

haaaa. Şimdi bu çocuk nerde- senin sınıfta mı?

hayır aramızda 1 yaş var başka okulda

kesin sizin mahallede oturuyordur kankin?

Revengeful

Emekli Yönetici
20 yıllık arkadaşım olan Başak. Kendimi bildim bileli onla dost hatta kankayız

enkazcı

Üye

Gardasım hicbir sekilde pisman olmam simdi ben okulda arkadaslık kurmaya calısıyorum fakat bir muddet sonra herkes beni iticilikle,hakaretler vs. karsılaniyorum gardasım bumu arkadaslık? sonra ufak tefek seyler (küfür vb. gibi normalde cok sinirlenmedikçe etmem) yüzünden dıslaniyorum ankara sivesı var diye dislanıyorum bumu arkadaslık? mesela bizim sınıfta e.... diye sizin dilinizde arkadas benim dilimde kendini bisey zanneden bir hiç..o simdi kızların yanindaana avrat kufreder kizlar ona daha knki,kankam,bebegim vs. derler buysa arkadaslik bana kimse arkadasliktan bahsetmesin.mesela 20 nisan yani yarın dogum gunum facede knka ktlu olsun felan yazanlar olcak bnde knka yazmissam dalgasınadr.cunku hicbir ne sevgilim nede arkadasim oldu.

Konu Sahibi

Abi senin icin yanoyormus Bu konuyu acmam bana sevap olmus.

Sevgilin gerekince olucak Arkadasdaki benimgibi sansli olursan 1 tane ama gercek Dost arkadas iste ne diyorsunuzsa ondan olucak.
Ole aradasa sahip olan baska insanin olacagna pek inanmiyomda hadi neyse siz arzulayin olsun.

Yarin gercektende dogum gununmu ?

enkazcı

Üye

Evet yarın gerçektende dogum gunum sıkı bi arkadas zor gibi bzim okulda

Tepkiler: ismayilov_1995
    Konu Sahibi
Evet yarın gerçektende dogum gunum sıkı bi arkadas zor gibi bzim okulda

Benimkide Okuldan Digil zaten
Mahalledenden de digil Internetten ama ole bole digil gercektende cok iyi biri

yarina kutlama var desene Simdiden Tebrikler

bide haberin olsun Azerbaycanda su an senin 20 yasin var
12:18 saat Dogum gunun kutlu olsun

enkazcı

Üye

Sagol ama abi siz benden büyüksünüz 96liyim ben forumda degistirmeye sürekli üsendim bu arada 16 olmusuz desene bu arada yaklaşık 1saat once sevdigim kıza ama o beni sevmiyor onu sevdigimi yazdım ama cevap gelmedi

Tepkiler: ismayilov_1995
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...