"En iyi basketbolu Galatasaray oynuyor"

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"En iyi basketbolu Galatasaray oynuyor"


Beko Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom'un Hırvat oyuncusu Drago Pasalic, 7 yıl önce Türkiye'de forma giydiğini belirterek, ''Türkiye'yi seçmemdeki neden, Türk Telekom'un güçlü bir geleneğe ve ayrıca Avrupa'da da güçlü bir isme sahip olmasıdır'' dedi.
Pasalic, 7 yıl önce Ülkerspor formasıyla Türkiye Ligi'nde oynadığını hatırlatarak, ''Bu benim için güzel bir tecrübeydi. bu sezon ise güçlü bir geleneğe, Avrupa'da da güçlü bir isme sahip olduğu için Türk Telekom'u seçtim. Bu yüzden Türk Telekom'u ve Türkiye'yi seçtiğim için mutluyum'' diye konuştu.
Türk Telekom'da arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu vurgulayan Hırvat basketbolcu, ''Böyle bir takımda oynamaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum. Sokakta gezerken insanlar size gülümsüyor, dostça yaklaşıyor. Türk insanı çok yardımsever. Ben ve ailem burada yaşamaktan çok mutluyuz. Umarım burada yaşamaya uzun yıllar devam ederiz.'' dedi.

''BEKO BASKETBOL LİGİ AVRUPA'NIN İKİNCİ GÜÇLÜ LİGİ''
Drago Pasalic, Beko Basketbol Ligi'nin 7 yılda büyük bir gelişme kaydettiğini belirterek, ''Türkiye ligini, İspanya Ligi'nin hemen arkasına koyabilirim'' dedi.
Türkiye'de basketbol seviyesinin ilerlemiş olduğuna dikkati çeken Pasalic, ''7 yıl önce Ülkerspor'da oynadığımdan bu yana ligin sertliğini ve basketbol seviyesini ilerlemiş buldum. Oynadığımız ligin Avrupa'nın en iyi ve sert liglerinden biri olduğunu düşünüyorum. Beko Basketbol Ligi'ni İspanya Ligi'nin hemen arkasına koyabilirim. Avrupa'nın en sert ikinci ligi olduğunu düşünüyorum'' şeklinde konuştu.
''EN İYİ BASKETBOLU GALATASARAY OYNUYOR''
Drago Pasalic, Beko Basketbol Ligi'nde şu ana kadar en iyi basketbolu Galatasaray'ın oynadığını iddia etti.
Kimin şampiyon olacağını bugünden kestirmenin zor olduğunu ifade eden Pasalic, ''Biz elimizden geleni yapar ve şampiyonluğa yakın oluruz. Açıkçası iyi basketbol oynayan, üst seviyeye yakın 5-6 takım var. Şu ana kadar Galatasaray en iyi basketbolu oynadı ama play off ve lig çok uzun bir süreç. Kimin şampiyon olacağını, ancak ligin sonunda görebiliriz'' değerlendirmesini yaptı.
Kendisine Alman basketbolunun yıldızı Dirk Nowitzki'yi örnek aldığını belirten Pasalic, ''Kendisini çok beğeniyorum. Onu kendime örnek alıyorum. Açıkçası sosyal hayatta sporu çok takip eden birisi değilim. Daha çok ailem ve çocuklarımla zaman geçirmeyi tercih ediyorum'' dedi.
Ülkerspor formasını 7 yıl önce giydiğini ve bu nedenle takımdaki yabancılar içinde en iyi Türkçe konuşanın kendisi olduğunu iddia eden Pasalic, ''İyi akşamlar, afiyet olsun, merhaba, teşekkürler diyebiliyorum. Ayrıca sayıları biliyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
 


Üst Alt