Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En İyi Antivirüs Programı Hangisi ?
Sponsorlu Bağlantılar
ylmzak
Üye
arkadaşlar xp home kurulu hp me pc uyumlu vista kurdum.fakat laptopumda ses yok.nasıl yükleyebilirim? lütfen yardım.
nod32 zayıf makinalar için mükemmel bir seçim olur; PC performansınız iyise KASPERSKY (ama 7) kullanın.
felix01
Üye
nod32 yi de unutmamak lazım ...
by_clarck
Üye
kaspersky dan memnunu 6.0 ve 7.0 var elimde update yapınca bence güvenebilirsin
chex
Üye
vürüs hepimizin sorunu ama hiçbir antivürüs ii deildir
semirar
Üye
işim gereği devamli netdeyim ve 1günde en az 10taneden fazla değişik yerlerden gelen tak kulan takıyorum pcme ve nerdeyse butun vırus programlarını kulandım kasperskı berbat bir program sadece pcyi kasar nod32 2.70 ve 6.21.versıyonların org.olanlarını aldım hikaye şu an avas kulanıyorum vallah en iyisı bu açilişta tarıyor zaten ne varsa sılmeyın karantınaya taşi deyın yoksa xp açilmayabılıyor bazen.
Dawn
Emekli Yönetici
Kaspersky...tabiki bide bagırması olmas
kubilay212
Üye
bencede en iyisi avas
vera
Üye
ben nenttrst kullanıyorum... kullanmak isteyen varsa linki bu
Merhaba,ben Avast kullanıyorum 4.8 pro versiyonu.kendisi zamanı geldiğinde update ediyor. tavsiye ederim..
ßurçiN
Üye
nod32
Atakan
Üye
Karpersky Dan Memnun Değilsen Hiç Bişey Demiyom Avast Trojan Temizleyemiyor
paradox1026
Üye
bence AVG
Altun.
Üye
avast ve avg ilistir gibi gelene geç diyor. kasper den şaşmayın ben hepsini kullandım kasperi öneriyorum şiddetle.
tsuberk
Üye
arkadasım avast home edition biraz eksikli bir antivrüs nod 32 aynı işi yapar ve pc nizi hic kasmaz ben avast prof ed kullanıyordum ve sıkıldım heryerden virüs buluyor ve bulduktan sonrada yavaşlıyor nod 32 derim ben donanımınızı minimum kullanıp maxümum koruma