Ona bakaraak advanced system care daha iyi360 total securuty hem ücretsiz hem tüm vürüsleri silio![]()
Eset PC performansını ne kadar etkiliyor haberin var mı?Kesinlikle Eset![]()
Oyunda kendininuykuya alma gibi bi modu var yani masaüstünde de benim pc hiç etkilemiyorEset PC performansını ne kadar etkiliyor haberin var mı?
Antivirüse gerek yok bir Ccleaner temizlik programı olarak yeter demek istedim. Yoksa işlevini biliyoruz zatenASC veya CC antivurus degil,bakim programi.

Son cümleye katılıyorumHiçbir antivirüs programına gerek yok. Hem ramimi yiyor. Hemde trojanları yenemiyor. Virüs olmayana virüs diyor.
Ben eset nod32 kullanıyorum oynadığım bir oyunun steam.api.dll dosyasını her seferinde virüs diye algılayıp siliyor
bende o oyunu oynayacağım zaman eseti devre dışı bırakıyorum napıyım 
O zaman da antivirus programının anlamı kalmamış oluyorSon cümleye katılıyorumBen eset nod32 kullanıyorum oynadığım bir oyunun steam.api.dll dosyasını her seferinde virüs diye algılayıp siliyor
![]()

Ayarlarda tarama dışı bırakılacak klasörler diye bi secenek var mübarek kullansanaSon cümleye katılıyorumBen eset nod32 kullanıyorum oynadığım bir oyunun steam.api.dll dosyasını her seferinde virüs diye algılayıp siliyor
![]()

Aynen öyle vallaO zaman da antivirus programının anlamı kalmamış oluyor![]()
![]()
Oyunu en son pazar günü oynadım ve pazar gününden beri eset devre dışı

Antivirüse gerek yok bir Ccleaner temizlik programı olarak yeter demek istedim. Yoksa işlevini biliyoruz zaten![]()
Son cümleye katılıyorumBen eset nod32 kullanıyorum oynadığım bir oyunun steam.api.dll dosyasını her seferinde virüs diye algılayıp siliyor
![]()
Versiyon 7yle daha daha iyi oldu.Yuklediginde farkini gorecek ve hissedeceksin.