En İyi Antivirüs Programı Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi Antivirüs Yazılımı Hangisi ?

• Kaspersky

Kullanılan: 76 32.8%
  • Bitdefender

Kullanılan: 7 3.0%
  • Avira

Kullanılan: 12 5.2%
  • Eset

Kullanılan: 70 30.2%
  • Norton

Kullanılan: 17 7.3%
  • Avast

Kullanılan: 26 11.2%
  • AVG

Kullanılan: 13 5.6%
  • G-Data

Kullanılan: 4 1.7%
  • F-Secure

Kullanılan: 1 0.4%
  • Panda

Kullanılan: 4 1.7%
  • Comodo

Kullanılan: 2 0.9%
  • FortiCilent

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    232
Hellboy®

Hellboy®

Üye
en ıyısı Avast lısans kodunu aldın mı 14 ay beles kullanabılıon .

CanceR

CanceR

Üye
ben kaspersky kulanıyom güncel tuttuğun sürece çok kulanışlı bi program tavsim onu kullan diğer programlara göre basit

byzemo

Üye
nod32 bnce en iyisi

Fb_nokia

Fb_nokia

Üye
Gelmiş geçmiş en iyi virus programı Norton Antivirus'tür.Onlarca virüs programı denedim.En iyisi o.:oke:

darktempler

darktempler

Üye
Nod 32 Dene Bide

btx

btx

Üye
Bence nod32 , antivirpersonal edition ve norton anti vir sağlam ve klaiteli anti virler

loverman41

loverman41

Üye
:naughty::sn:tabikide nod 32 diğerlerini kullandım hiç birinden 100de 100 sonuç alamadım ama bundan ben ve format attığım insanlar memlun

kocaelide 7\24 format atılır..
not: 10 ytl+yol parası:sopa::sopa::sopa::oke::oke::yuru:yuru:aman2:

west_advisory

west_advisory

Üye
ARKDASIM İLK BASTA WİNDOSWS GÜVENLİK DUVARININ ACIK OLMASI LAZIM VEDE KARSPERSKY VEYA NOD32 AMA İKİSİ BİRBİRİNİ DESTEKLEMİYOR..AMA SANA KARSPERSKY İ ÖNERİRİM
hacker by:blackstabber

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
kasperi beğenmediysen terket bu diyarı benim tavsiyem kasper+ böcek yazılım programı yeterli olacaktır.

ker12

ker12

Üye
ben nod32 kullanıyorum ve tavsiye ederim hiç bir şekilde bilgisayarı yavaşlatmıyor ve iyi bir koruma sağlıyor

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
ben 2 tane program kullanırım birisi

lavasoft ad-awere SE professional (full)

ikincisi symantec antivirüs

ben bunlardan çok memnunum ve tavsiye ederim

hellboy1622

Üye
Kaspersky

mostwanteds

mostwanteds

Üye
:sopa: Biz daha iyisini yapana kadar Trojenler için Adware see. virus için Norton.:)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bi aralar sanırım avast demiştim şimdi hiç önermiyorum. msnyibile virüs olarak yakalıyo bazen bırkaın msn windosun kendi dosyalarını bile.
ve en sonunda kaspersky ile tarattım hatala düzeltiyor ve geniş kapsamlı koruma saglıyo

Marasov46

Marasov46

Üye
Bitdefendir ne mi ne var yok temizliyor
pc bideha acılmıyor :agla

coolthinker

coolthinker

Üye
antivir tabi ki. şimdi 90 günlük legal imkan da sunuyor..

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bunun tabiki tartışmasız cevabı belli..

Kaspersky asla bundan iyisi yok.

parson53

parson53

Üye
ben nod32 kullanıyorum virüslere mekan vermiyor hem de pc yi hiç yormuyor tavsiye ederim

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
nod32

Altun.

Altun.

Üye
nod 32 ile kaspersky şu anda yarışı önde götüren yazılımlar ama her ikisininde artıları eksileri var. kasper sky makineyi kasmaz diyorlar ama şahsi tecrübelerimden edindiğim guncelleme yaparken ve başlangıç nesnelerini tararken bilgisayarı hafiften kastırıyr. 512 DDR2 ram da bunuda bariz bi şekilde hissettryr ama ram iniz 1 GB ve yukarsı ise bu sinek ısırığı gibi gelecektir.

ama bunun yanında kaspersky ın özellikle 7 versiyonunda virüs korumasının yanında web,spam,mail,firewall vs. koruması da war. yani kaspersky ı kurun makinanız full koruma altında.

nod 32 ise kaspersky a nazaran biraz daha hafif makineyi yormayan bi program ama kasperksy gibi kapsamlı bir koruma sunmuyor. en basiti benim kullandıklarıdma firewall yazılımı bile yoktu.

Takipçi Satın Al

Üst Alt