En İyi Antivirüs Programı Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi Antivirüs Yazılımı Hangisi ?

• Kaspersky

Kullanılan: 76 32.8%
  • Bitdefender

Kullanılan: 7 3.0%
  • Avira

Kullanılan: 12 5.2%
  • Eset

Kullanılan: 70 30.2%
  • Norton

Kullanılan: 17 7.3%
  • Avast

Kullanılan: 26 11.2%
  • AVG

Kullanılan: 13 5.6%
  • G-Data

Kullanılan: 4 1.7%
  • F-Secure

Kullanılan: 1 0.4%
  • Panda

Kullanılan: 4 1.7%
  • Comodo

Kullanılan: 2 0.9%
  • FortiCilent

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    232

crazyhkf

Üye
nasıl yani eski haline...
simdi ben bu programı yukledikten sonra pc yi kapatıp acınca pc ilk kuruldugu haline mi doncek yoksa deep freeze i yukledigim gunku haline mi doncek

deepfreeze i yuklediin gunde hngi prog. warsa onlar olacak. Yeni yuklenen her sey silinecek ;)

umut77

umut77

Üye
arkadaş lar bence en güvenilir anti-virüs programı BİTDEFENDER virüs girdiginde virusun hangi dosyaya girdigi gosteri yor belki de hepimizin bildigi en viruslu dosya temproy internet files dosyası hem virus leri buldumu otomotik yok ediyor lisanslı sını sordum adam 75 milyon dedi bende ****** var interneten buldum iiki warsın internet :D

--------------- Ekleme ---------------

ama bunu bilin ki dunyada 56binden fazla virus war we virus programları trojan spawm gibi onemli wirusleri kaldırıyor.... her virusu deil!!!

raynlife

raynlife

Üye
bence nod32

carisma58

Üye
bence antivir çok iyi her türlü zararlıyı silebildiği gibi en büyük artısı sistemi hiç kasmaz çok hafif bir programdır tavsiyem antivir başkası yalan

technonur

technonur

Üye
şuana kadar yapılan virüs testlerinde genellikle kaspersky nod32 nin adı geçiyo ayrıca antivirüsün asıl amacı virüs giren pcyi temizlemek değil pcye virüs girmesini engellemektir girdikten sonra ztn çözümü biraz zor malesef

umut77 bütün antivirüsler gösteriyo ztn hangi dosyaya virüs girdini :D

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
bence en ıyısı AVG ben bunun lınans anahtar sıfresını kırdım sureklı bunu kullanıyorum sure de yok AVG 7.5 ısteyene lısans anahtarı verebılırım bana ozel msj yazın..

ozan_27

Üye
a--bu avast cep için mi dostlar

gokhanez

Üye
Norton İnternet Security 2007 & Norton Antivirüs 2007 Versiyonlarında Yenilik Yaptı ve Artık Ram'a Çok Fazla Bindiren Bir Norton Yok...

Uzun Zaman Önce Norton ile Tanıştım ve 2007'ye Kadar Hiç Kullanmadım...Ram Sorunu Yüzünden...Şu an Tavsiye Edebileceğim Tek Antivirüs Norton İnternet Security 2007 + Norton Antivirüs 2007

maxicepselcuk

Üye
haklısın kardeş awast çok iyi.bütün herşeyi siliyor pc den.sonra da format atmadan düzelmiyor.

Newwave

Newwave

Üye
Symantec kullanıyordum pc yi yavaşlattığı için şimdi avast kullanıyorum .

semih_sk

semih_sk

Üye
Kaspersky 4 Ever Trojanlari virusleri kokunu kurutur:oke::)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
kardes avast ii ama bazen sapıtıyo windowsun bazı dosyalarındada vürüs alrmı veriyo sonra rapor gönderiyo... nadirde olsa yapyo nod32 cok ii ama netten indirilen deil 50 ytlene kıyacan istersen. yok ben indirecem dersen oda senin tercihin

bjkliaslan

bjkliaslan

Üye
ben kespersky kullanıyorum sımdıye kadar bı sorunla karsılasmadım guncellemelerı yaptıkdan sonra cogu virusu buluyor ve benım bılıde o kadar kasmıyor leptop olmasına ragmen

yakup55

yakup55

Üye
Walla en iyisi Panda 2008 kullananlar bilir çok memmunum gizli trojenleri bile yakalıyip siliyo tavsiye ederim süper prog. bilgisayarıda kasmıyor, kullnımı kolay tamamen size baglı diger av ler gibi degil.

murat486

murat486

Üye
nod 32

programcity

programcity

Üye
bende panda kullandım sonra değiştirdim McAfee 8,5i kullanıyorum sanada tavsiye ederim:turkiye:

erkan26

Üye
biddefender

alemburda

alemburda

Üye
TARTIŞMAYA GEREK BİLE YOK KESPERSKY İNTERNET SECURİTY 7.0 ANTİ VİRÜS PROGRAMINI TEK GEÇERİM.GÜVENLİĞE DAİR ARADIĞIN HERŞEY BU PROGRAMDA HERKESE TAVSİYE EDERİM. ÜSTELİK YAPILAN ANKETLERDE KESPERSKY 1. ÇIKIYOR. ÜSTELİK TÜRKİYE SERVİS DESTEĞİ İLE PROGRAMI TÜRKÇE SUNUYOR. Ayrıntılı bilgi :sn:

ysn-smd-çdm

Üye
teşekkür

Takipçi Satın Al

Üst Alt