En İyi Antivirüs Programı Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi Antivirüs Yazılımı Hangisi ?

• Kaspersky

Kullanılan: 76 32.8%
  • Bitdefender

Kullanılan: 7 3.0%
  • Avira

Kullanılan: 12 5.2%
  • Eset

Kullanılan: 70 30.2%
  • Norton

Kullanılan: 17 7.3%
  • Avast

Kullanılan: 26 11.2%
  • AVG

Kullanılan: 13 5.6%
  • G-Data

Kullanılan: 4 1.7%
  • F-Secure

Kullanılan: 1 0.4%
  • Panda

Kullanılan: 4 1.7%
  • Comodo

Kullanılan: 2 0.9%
  • FortiCilent

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    232
ABC

ABC

Üye
avast pro veya home ikisi de çok güzel

hotmayilci

Üye
ya inanamıyorum bazı arkadaşlara.avast en iyisi demişler hemde home olana.bedeva bi proğram avast home.iğrencin en önde gideni.şuan en iyisi kaspersky.kaspersky beğenmediysen boşuna başka arama.ozaman deepfreze kullan.

:::burak:::

:::burak:::

Üye
mcafee en iyisi %100 e en yakın pro kasperskiye gelirsek tamam kaliteli bi pro ama bilgisayarı gereksiz yere kasıyor sebebide su; kaspersky her taramadan sonra dosyalara kendine özel dosyalar ekler bir daha taradığında burdan geçtiğini görmek için işte buda kasmalara sebep oluyo :nono::nono::nono:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ya inanamıyorum bazı arkadaşlara.avast en iyisi demişler hemde home olana.bedeva bi proğram avast home.iğrencin en önde gideni.şuan en iyisi kaspersky.kaspersky beğenmediysen boşuna başka arama.ozaman deepfreze kullan.

adam haklı ama cevabı vermekte biraz geç kalmış galiba...:ehe

CooL'n'Quiet

Üye
bitdefender =)

dagiemmi

Üye
not 32 süper

beti_21

beti_21

Üye
arkadaşlar en iyi virüs programı nod32. tavsiye edilir...

yassose

Üye
bencede en iyisi karspersky

ALican35

ALican35

Üye
NOD 32 ve KAV bence

blackface

blackface

Üye
NOD32 Kullanıyorum Tavsiye ederim düzenli olarak kendini güncelliyo hiçbirinin bulamadığını bulyo EN İYİYSİ Budur;)

papatyam58

papatyam58

Üye
Kaspersky...

xxxlocker

xxxlocker

Üye
kendisine ayrı bir bilgisayar verilecekse kur nortonu kasperskyi sömürsün bir başına pc yi. yok aynı pc de olacaksa ödüllerin kimlere gittiği belli Nod32 ;)

semih_sk

semih_sk

Üye
kaspersky virusun kokunu kurtuyo
tavsiyemdir

maxiburak

maxiburak

Üye
mcafee , nod32 , kaspersky(öneridigim)

etrusk

Üye
Anti virüs programlar içinde makineyi yormayan güncellemeleriyl cillop gibi kalabilen bir kespersky birde nod32 var. Norton makineyi ne kullanirsan kullan kasiyor, verimli degil kullandiginda sen nortona mi norton sana bi çalisiyo belli degil . Avast, McAffe..gibi programlar düsünülen kadar güclü degil

Ju57

Üye
beyler avast ıı dıyen arkadaslar ozellıkle avast vırısı tamamen sılmez bunu bılın kendı klasorunde depolar yanlıslıkla kaldırmayı denersen bu klasordekı vıruslerı bılgıne yayar ve format caresızdır kaspersky varken sız daha ne arıyorsnuz anlamıyorumdaha ıyısı sımdılık yok

tugrul11

Üye
a
wast

neonxc

Üye
Kaspersky kullanıyorum. Dreamwerenin renk kutusunu açmasnını bile engelliylor.
Gücü ancak Garibanlara yetiyor sağlam bir virus çıktımı hemen kaçıyor

hügo

Üye
herkes panda en iyi virüs programı diyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt