beyler banada güzel bi antivirüs yada ne biliyim pc şişmesin gereksiz kalıntı dosyalar varsa onlarıda hallediversin gibisinden bir program lazım e önerirsiniz acil
Pc yi yorma konusunda kararsızım ama virüs bulma konusunda avast ile karşılaştırma bile yapılamayacak kadar iyi bence yanlız tek kötü yönü var dediğim gibi ***** programlarını virüs olarak algılıyor onları karantinaya çekince geri çıkarırsın.flaş takarken de aynı şeyi yapacaksın.ha başka yolu varsa bilen yazsın ben böyle idare ediyorum şimdilik
Pc yi yorma konusunda kararsızım ama virüs bulma konusunda avast ile karşılaştırma bile yapılamayacak kadar iyi bence yanlız tek kötü yönü var dediğim gibi cra ck programlarını virüs olarak algılıyor onları karantinaya çekince geri çıkarırsın.flaş takarken de aynı şeyi yapacaksın.ha başka yolu varsa bilen yazsın ben böyle idare ediyorum şimdilik
400 küsür mb ben bütün sürümleri aynı anda indirdim 2 gb hepsi 32&64 bit şu an antivirüs plus kullanıyorum ama internet securitye geçmeyi düşünüyorum arasındaki farkı bilmiyorum daha biraz araştırmam lazım