En İyi Anlaşabildiğiniz Üye Kim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En İyi Anlaşabildiğiniz Üye Kim?
Evet Arkadaş Görelim Bakalım Kim Kimle Daha Çok Samimi Adlarını Yazın:)

maxiburak

maxiburak

Üye
valla ben mservank derim bide keremerson

leiche

leiche

Emekli Yönetici
walla ben benle anlasan herkesle anlasırım
neslein nazy bu arada negative bütün sorularıma cecap weriyo dreamler iyi daha ismi aklıma gelmeyen cok kişi war

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Adam Gibi Adam Olan Herkesle Iyi Anlaşırım :nargile:

keremerson

keremerson

Üye
Arkadaş listemiz mevcut zaten :oke: Ordan belli olur sanırımm :)

mservank

mservank

Üye
Maxiburak,Keremerson,Kurtoğlu85,Manyak!,Ousahin,Prince of Hell bunlar.Unuttuklarım olabilir.

FerreT

FerreT

Üye
Herkesle iyi geçinmeye çalışırım..önemli olan benimle iyi geçinmeyenle iyi geçinmemdir bunun için çaba harcarım...Anlaşamadığım üyeler var elbette ama sonuçta burası sanal bi platform..Real hayatta olsaydı durum farklı olurdu tabii :)

Altun.

Altun.

Üye
Herkesle iyi geçinmeye çalışırım..önemli olan benimle iyi geçinmeyenle iyi geçinmemdir bunun için çaba harcarım...Anlaşamadığım üyeler var elbette ama sonuçta burası sanal bi platform..Real hayatta olsaydı durum farklı olurdu tabii :)

dayak şamar felan :D:D şaka şaka bende elimden geldiğince herkesle iyi geçinmeye çalışıyorum ama rahatsız olduklarımda yok değil hani. ama bu kadar güzel insanların arasında 3-5 tanesinin çıkması gayet normal.

mervecan

mervecan

Üye
bennn en iyi kimle anlaşıorumm uğur benim böcümm zatennn sizleri tanımıorumm janberkk canm benim onunlada çook iyiyizz saolsunn ama herkesin emek verip yaptığı her aktiviteyii takipp ediyorumm hepinis iyisiniss be yaww:agla

neslein

neslein

Üye
benle iyi anlasan hrkesle ii anlasırım sunda kimseylede sorunum yok inşallahta ole dewam eder

elmyra

Üye
walla ben karsımdaki insanda sorun aramam sorunlu olan benim çünki onun için benim iyi anlaşmamm değil karsımdakilerin anlaşmasıı önemli benim içinnn

bir çeşit akıllı olup dünyanın kahrını cekeceğime deli olan benim herkes benimm kahrımı cekiyoo iştee :oke::oke::oke:

ouSahin

ouSahin

Üye
beni tanıyanlar bilir:) msn em herzaman profilimde isteyen ekleyip sohbet edebilir ben herkezle iyi anlaşırım...

kurt bey

kurt bey

Üye
valla ben forum içindeki davranışlarından rahatsız olmadığım herkesle iyi geçinirim :) beni bilen bilir yinede bilemedik derseniz arkadaş listemdekilerden kime sorsanız sölerler :ehe

elmyra

Üye
itiraff edinn en iyii benimleee anlaşıyorsunuzzz dimiiii özellikleee son zamanlardaaa :islik:islik:islik:islik

Nazy

Nazy

Üye
tek isim vereyim maxicep:)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
benle iyi geçinen herkesle iyi geçinirim, iyi geçinmeye çalışırım...:op:
ayrım falan yok bende...:naughty:;)

canturgay

canturgay

Üye
anlaşıldı.. herkes.kendisiyle iyi geçinen herkesle iyi geçiniyor..
önemli olan seninle iyi geçinmeyenle..iyi geçinebilmesini ..
bilmektir..öyle bi babayiğit yoksa konu finish. burada bitiş. nokta.:)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yorumlarınız güzel:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt