1907.Cengiz
Üye
-
Konu Sahibi
-
700 tl ye çok zorSıkınıtı çıkarmayacak telefon gerekirse 1 GB Ram Olsun yeter ?
Sıkınıtı çıkarmayacak telefon gerekirse 1 GB Ram Olsun yeter ?
700 tl ye çok zor
Motorola atrix aldım güzeldi Hepsiburada dan 5. gün telefon kapayı yedi kullanılmış gelmiş iade ettim .
700 tl ye 0 android alıcaksan hiç bulaşma 2.el olarak 1gb ramli s3 mini düşünebilirsin
Htc One V nasıl arkadaşlar ?
o bir çöp,neyse ben yazacağım yorumu yazdım o fiyata S3 miniden daha iyi bir cihaz bulman imkansız ancak 2.el s2 bulabilirsin
sen gittigidiyor'dan sıfır s3 mini al
- - - Eklendi - - -
neden 2.el sıfırı 770 TL iken ? WTF?
neden 2.el sıfırı 770 TL iken ? WTF?
2. Alternatif olarak ne önenirsin ?
Önerdiğin ürün ithalatçı firma garantili.
Yani samsung yetkili servisleri bu ürünü garanti kapsamında tamir etmez.
Telefonda bi arıza oldugunu zaman bi 770 lira daha verme diye öyle dedim garantisiz cihaz onlar
2.el temiz s2
- - - Eklendi - - -
ben kendi kendine bozulan samsung cihazı görmedim şu galaxy serisindes3 mini'lerde de sorun olmaz,bence sıfır almak çok çok daha iyi olur sonuçta ne olduğunu bilirsin
Satılan 100 milyon galaxy serisi cihazın kaç tanesini görmüş olabilirsin ki ?
Buradaki durum telefonun bozulup bozulmaması değil insanları doğru bilgilendirmek.İthalatçı firma garantili cihazı arkadaş bilmeyebilir.İleride telefonu bozulduğunda onu mağdur edecek önerilerde bulunmamak hiç değilse durumun bu olduğunu ona belirtmek gerekir.
Benim amacım sadece bilgilendirme.
benimde amacım bilgilendirme,arkadaşın bütçesi sınırlıymış max 700 TL diyor adam hadi buna ne önerirsin ? ace 2 çok mu iyi bir cihaz ?
tamam sende haklısın adam gibi bir ithalatçıdan alması daha doğru olur ama bence 2.el alacağı bir cihazdansa bu şekilde sıfır alması daha iyi olur çünkü cihazını bilir hani
2.el aldığı adam kim bilir telefona neler yaptı nelernereden biliyorsun suya düşmediğini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?