kfahaa
Üye
zaten herkes en başta katılabiliyordu ama bu ön eleme turuben foto gonderenlerin isimleri yarışmacı listesine ekleniyor sanmıştım.sadece ismi listede olanların katılabilmesi saçma olmuş gibi biraz (benm fikrim).herkes katılabilseydi keşke
Resminizi sizde kaldırınıYarışmacılara son uyarı!ben foto gonderenlerin isimleri yarışmacı listesine ekleniyor sanmıştım.sadece ismi listede olanların katılabilmesi saçma olmuş gibi biraz (benm fikrim).herkes katılabilseydi keşke
ben resmimi değiştirebilirmiyim ?Başvuru sürecinde adınızı yazdırsaydınız katılabilirdiniz lütfen şimdi resminizi kaldırın
Resminizi sizde kaldırınıYarışmacılara son uyarı!
Bugün 22:35'te bitecek olan yarışma eksiklikten dolayı 27.04.14 yani bugün 23:59'da bitecektir.
Yarın mesaj atan elenir. Final konusu Çarşamba günü olan 30.04.14'te açılacaktır..
Bencede sadece isim listesindekiler katilacak ise ozelde bir yarosma yapin lutfebben foto gonderenlerin isimleri yarışmacı listesine ekleniyor sanmıştım.sadece ismi listede olanların katılabilmesi saçma olmuş gibi biraz (benm fikrim).herkes katılabilseydi keşke
başvuru zamanı geçtiBencede sadece isim listesindekiler katilacak ise ozelde bir yarosma yapin lutfeb
Ya pardon ama hastamısınız abi? Başvuru konusu vardı: En İyi Amatör Fotoğraf Yarışması (Başvuru) - MaxiCepBencede sadece isim listesindekiler katilacak ise ozelde bir yarosma yapin lutfeb
evetben resmimi değiştirebilirmiyim ?
bunu koymak istiyorum
zaten herkes katılabiliyordu ancak katılım konusuna isim yazdırmanız gerekiyordu.ben foto gonderenlerin isimleri yarışmacı listesine ekleniyor sanmıştım.sadece ismi listede olanların katılabilmesi saçma olmuş gibi biraz (benm fikrim).herkes katılabilseydi keşke
yardımcı olduğun için sağol.zaten herkes katılabiliyordu ancak katılım konusuna isim yazdırmanız gerekiyordu.
dalgamı geçiyorsun ciddimisin@Treksimut sağol kardeşim bizimle çok ilgileniyorsun
rica ederim kardesim sorun degil.yardımcı olduğun için sağol.
Bu arada Resim gönderimi bugün 23:59'da sona erecek.
Resim göndermeyenler:
@_YldzEneS_
@yunus4554
@DarkredBlue61
@symbian_lover
Eğer 23:59'a kadar resim göndermezseniz otomatik eleniyorsunuz..
@minoo : senden isteğim
23:59 itibari ile konuyu kilitlemen olacaktır.
Finaldeki isimleri zaten (@) koyarak adını paylaşacağım ve pm atacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?