kfahaa Üye . Ccihat67' Alıntı: Yazda discovery ile foto çekmiştim onunla katılıcam Genişletmek için tıkla ... Bende 12 mp samsung kamera ile
. Ccihat67' Alıntı: Yazda discovery ile foto çekmiştim onunla katılıcam Genişletmek için tıkla ... Bende 12 mp samsung kamera ile
bbakkus Üye kfahaa' Alıntı: . Bende 12 mp samsung kamera ile Genişletmek için tıkla ... bende kurstayken canon 1100d vardı onlardan atacam zaten forumda konum var resimler falan
kfahaa' Alıntı: . Bende 12 mp samsung kamera ile Genişletmek için tıkla ... bende kurstayken canon 1100d vardı onlardan atacam zaten forumda konum var resimler falan
lelo_salto Üye Beni de yaz abi. Mesajım çok yok ama gerçekten yarışmaya katılmak istiyorum. Umarım kabul edersin
Silinen Üye 2313801 Kapalı Hesap Konu Sahibi mehmettech' Alıntı: Yaz beni yarın fotografi eklerim Genişletmek için tıkla ... yzdım ama yarın ddeğil yeni konu açacağım 20 olunca oraya ekleyeceksibn DarkredBlue61' Alıntı: @Treksimut Bunlar Nasıl? Genişletmek için tıkla ... En alttakine bayıldım ortadakide güzel2010'da kayıt olduğun için 1 gereksinimi karşılıyorsun yazıyorum lelo_salto' Alıntı: Beni de yaz abi. Mesajım çok yok ama gerçekten yarışmaya katılmak istiyorum. Umarım kabul edersin Genişletmek için tıkla ... Yarışma az sonra açacağım konuda başlayacak: @mehmettech @hasaneness @Ccihat67 @lelo_salto @symbian_lover @hasaneness @Siycey @DarkredBlue61 @paradox07 @kemalsen1999 @yunus4554 @_YldzEneS_ @furkan4real @imparator0 @_Shinku_ @mürteza16 @kfahaaBaşvurlar bitmiştirKonu birazdan onaylanır sanırım: https://www.maxicep.com/forum/konu/en-iyi-amator-fotograf-yarismasi-on-eleme.891630/
mehmettech' Alıntı: Yaz beni yarın fotografi eklerim Genişletmek için tıkla ... yzdım ama yarın ddeğil yeni konu açacağım 20 olunca oraya ekleyeceksibn DarkredBlue61' Alıntı: @Treksimut Bunlar Nasıl? Genişletmek için tıkla ... En alttakine bayıldım ortadakide güzel2010'da kayıt olduğun için 1 gereksinimi karşılıyorsun yazıyorum lelo_salto' Alıntı: Beni de yaz abi. Mesajım çok yok ama gerçekten yarışmaya katılmak istiyorum. Umarım kabul edersin Genişletmek için tıkla ... Yarışma az sonra açacağım konuda başlayacak: @mehmettech @hasaneness @Ccihat67 @lelo_salto @symbian_lover @hasaneness @Siycey @DarkredBlue61 @paradox07 @kemalsen1999 @yunus4554 @_YldzEneS_ @furkan4real @imparator0 @_Shinku_ @mürteza16 @kfahaaBaşvurlar bitmiştirKonu birazdan onaylanır sanırım: https://www.maxicep.com/forum/konu/en-iyi-amator-fotograf-yarismasi-on-eleme.891630/
mürteza16 Üye Treksimut' Alıntı: yzdım ama yarın ddeğil yeni konu açacağım 20 olunca oraya ekleyeceksibn En alttakine bayıldım ortadakide güzel2010'da kayıt olduğun için 1 gereksinimi karşılıyorsun yazıyorumYarışma az sonra açacağım konuda başlayacak: @mehmettech @hasaneness @Ccihat67 @lelo_salto @symbian_lover @hasaneness @Siycey @DarkredBlue61 @paradox07 @kemalsen1999 @yunus4554 @_YldzEneS_ @furkan4real @imparator0 @_Shinku_ @mürteza16 @kfahaaBaşvurlar bitmiştirKonu birazdan onaylanır sanırım: https://www.maxicep.com/forum/konu/en-iyi-amator-fotograf-yarismasi-on-eleme.891630/ Genişletmek için tıkla ... @minoo
Treksimut' Alıntı: yzdım ama yarın ddeğil yeni konu açacağım 20 olunca oraya ekleyeceksibn En alttakine bayıldım ortadakide güzel2010'da kayıt olduğun için 1 gereksinimi karşılıyorsun yazıyorumYarışma az sonra açacağım konuda başlayacak: @mehmettech @hasaneness @Ccihat67 @lelo_salto @symbian_lover @hasaneness @Siycey @DarkredBlue61 @paradox07 @kemalsen1999 @yunus4554 @_YldzEneS_ @furkan4real @imparator0 @_Shinku_ @mürteza16 @kfahaaBaşvurlar bitmiştirKonu birazdan onaylanır sanırım: https://www.maxicep.com/forum/konu/en-iyi-amator-fotograf-yarismasi-on-eleme.891630/ Genişletmek için tıkla ... @minoo
kfahaa Üye Treksimut' Alıntı: yzdım ama yarın ddeğil yeni konu açacağım 20 olunca oraya ekleyeceksibn En alttakine bayıldım ortadakide güzel2010'da kayıt olduğun için 1 gereksinimi karşılıyorsun yazıyorumYarışma az sonra açacağım konuda başlayacak: @mehmettech @hasaneness @Ccihat67 @lelo_salto @symbian_lover @hasaneness @Siycey @DarkredBlue61 @paradox07 @kemalsen1999 @yunus4554 @_YldzEneS_ @furkan4real @imparator0 @_Shinku_ @mürteza16 @kfahaaBaşvurlar bitmiştirKonu birazdan onaylanır sanırım: https://www.maxicep.com/forum/konu/en-iyi-amator-fotograf-yarismasi-on-eleme.891630/ Genişletmek için tıkla ... 1. lik hayalleri yattı
Treksimut' Alıntı: yzdım ama yarın ddeğil yeni konu açacağım 20 olunca oraya ekleyeceksibn En alttakine bayıldım ortadakide güzel2010'da kayıt olduğun için 1 gereksinimi karşılıyorsun yazıyorumYarışma az sonra açacağım konuda başlayacak: @mehmettech @hasaneness @Ccihat67 @lelo_salto @symbian_lover @hasaneness @Siycey @DarkredBlue61 @paradox07 @kemalsen1999 @yunus4554 @_YldzEneS_ @furkan4real @imparator0 @_Shinku_ @mürteza16 @kfahaaBaşvurlar bitmiştirKonu birazdan onaylanır sanırım: https://www.maxicep.com/forum/konu/en-iyi-amator-fotograf-yarismasi-on-eleme.891630/ Genişletmek için tıkla ... 1. lik hayalleri yattı
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: 1. lik hayalleri yattı Genişletmek için tıkla ... Hacı dün piknik yapmaya böyle pikniklik bi alana gittik baya foto vardı onlarda gitti
kfahaa' Alıntı: 1. lik hayalleri yattı Genişletmek için tıkla ... Hacı dün piknik yapmaya böyle pikniklik bi alana gittik baya foto vardı onlarda gitti
kfahaa Üye Siycey' Alıntı: Hacı dün piknik yapmaya böyle pikniklik bi alana gittik baya foto vardı onlarda gitti Genişletmek için tıkla ... olsun biz gönüllerin 1. siyiz
Siycey' Alıntı: Hacı dün piknik yapmaya böyle pikniklik bi alana gittik baya foto vardı onlarda gitti Genişletmek için tıkla ... olsun biz gönüllerin 1. siyiz
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: olsun biz gönüllerin 1. siyiz Genişletmek için tıkla ... Aynen
kfahaa Üye Treksimut' Alıntı: niye yattıi? Genişletmek için tıkla ... adamlardaki resimlere bak ne biliyim fotomontaj veya alıntı gibi geliyor ama bilemem ben yarışmacı arkadaşlar yanlış anlamasın
Treksimut' Alıntı: niye yattıi? Genişletmek için tıkla ... adamlardaki resimlere bak ne biliyim fotomontaj veya alıntı gibi geliyor ama bilemem ben yarışmacı arkadaşlar yanlış anlamasın
kfahaa Üye Treksimut' Alıntı: merak etme inceleyeceğim. Genişletmek için tıkla ... nasıl inceliyeceksin
Silinen Üye 2313801 Kapalı Hesap Konu Sahibi google'da resmi görsellere bırakkınca resmi arıyor. paylaşan yerler vs.
paradox07 Üye fotografi renkli cekip de sonradan sadece kontrastiyla oynasak bi sorun olur mu?bir de fotografi keskinlestirmede bi sorun olur mu?
fotografi renkli cekip de sonradan sadece kontrastiyla oynasak bi sorun olur mu?bir de fotografi keskinlestirmede bi sorun olur mu?