_Shinku_ Üye Treksimut' Alıntı: tonlama çok öneml değil değiştirebilirsin ama fotoğrafta efekt vb. eklemk yasakörnek: siyah beyaz tarzı serbest Genişletmek için tıkla ... Bir fotoğraf atacağım onunla yarışmaya katılabilir miyim?
Treksimut' Alıntı: tonlama çok öneml değil değiştirebilirsin ama fotoğrafta efekt vb. eklemk yasakörnek: siyah beyaz tarzı serbest Genişletmek için tıkla ... Bir fotoğraf atacağım onunla yarışmaya katılabilir miyim?
Symbianizer Üye Siycey' Alıntı: Ha işte siyah beyaz tarzı şeylerden bahsediyorum efekt değil beyaz tonlamasıyla oynucam biraz bide konsantrası yükseltip parlaklığı azaltacam Genişletmek için tıkla ... Seni gördüm geldim :
Siycey' Alıntı: Ha işte siyah beyaz tarzı şeylerden bahsediyorum efekt değil beyaz tonlamasıyla oynucam biraz bide konsantrası yükseltip parlaklığı azaltacam Genişletmek için tıkla ... Seni gördüm geldim :
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap symbian_lover' Alıntı: Seni gördüm geldim : Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin
kfahaa Üye _Shinku_' Alıntı: Bir fotoğraf atacağım onunla yarışmaya katılabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... evet
_Shinku_' Alıntı: Bir fotoğraf atacağım onunla yarışmaya katılabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... evet
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap symbian_lover' Alıntı: Hosbuldum dostum iyi çekimler Genişletmek için tıkla ... Fotograf hazır kazanacağımı düşünmüyorum ama .
symbian_lover' Alıntı: Hosbuldum dostum iyi çekimler Genişletmek için tıkla ... Fotograf hazır kazanacağımı düşünmüyorum ama .
Symbianizer Üye Siycey' Alıntı: Fotograf hazır kazanacağımı düşünmüyorum ama . Genişletmek için tıkla ... Benim de hazır ben de umutlu değilim ama olsun katılmış olalım
Siycey' Alıntı: Fotograf hazır kazanacağımı düşünmüyorum ama . Genişletmek için tıkla ... Benim de hazır ben de umutlu değilim ama olsun katılmış olalım
kfahaa Üye _Shinku_' Alıntı: Bu fotoğrafla katılacağım: Genişletmek için tıkla ... kendin çekmen lazım
oalagas Üye Treksimut' Alıntı: ok üzgünüm gereksinimler var ve bu başkası tarafından yarışma için açılmadığınız anlamak için geekli okSüre 24.04.14'e uzatıldı... Genişletmek için tıkla ... nese bizde katlancaz.
Treksimut' Alıntı: ok üzgünüm gereksinimler var ve bu başkası tarafından yarışma için açılmadığınız anlamak için geekli okSüre 24.04.14'e uzatıldı... Genişletmek için tıkla ... nese bizde katlancaz.
_YldZEneS_ Üye DarkredBlue61' Alıntı: @Treksimut Bunlar Nasıl? Genişletmek için tıkla ... en alttaki fotoda kaç km hız yaptın öyle
DarkredBlue61' Alıntı: @Treksimut Bunlar Nasıl? Genişletmek için tıkla ... en alttaki fotoda kaç km hız yaptın öyle
bbakkus Üye _YldzEneS_' Alıntı: en alttaki fotoda kaç km hız yaptın öyle Genişletmek için tıkla ... uzın pozlama yapmış
_YldzEneS_' Alıntı: en alttaki fotoda kaç km hız yaptın öyle Genişletmek için tıkla ... uzın pozlama yapmış
Rock Ve Roll Üye yarışma ne zaman başlayacak ? 20 kişi olana kadar beklenecek mi? bütün yarışma kuralları, katılımcılar, fotoğrafların şartları tekrar gözden geçirilmeli
yarışma ne zaman başlayacak ? 20 kişi olana kadar beklenecek mi? bütün yarışma kuralları, katılımcılar, fotoğrafların şartları tekrar gözden geçirilmeli