ByAqustiC Üye emeğine sağlık arkadasım fakat hangisini indirip kurmayi denedmse uyumsuz hatası alıyorum
Love Prince Üye Konu Sahibi toprak_33_47' Alıntı: harkulade bir paylaşım. Çok teşekkür ederim. emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... lebron_jamess' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim ByAqustiC' Alıntı: emeğine sağlık arkadasım fakat hangisini indirip kurmayi denedmse uyumsuz hatası alıyorum Genişletmek için tıkla ... fazla bi bilgim yok ama telefonunda hack veya sertifika sorunu olabilir, hacklersen sorun olmaz veya sertifika alırsan
toprak_33_47' Alıntı: harkulade bir paylaşım. Çok teşekkür ederim. emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... lebron_jamess' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim ByAqustiC' Alıntı: emeğine sağlık arkadasım fakat hangisini indirip kurmayi denedmse uyumsuz hatası alıyorum Genişletmek için tıkla ... fazla bi bilgim yok ama telefonunda hack veya sertifika sorunu olabilir, hacklersen sorun olmaz veya sertifika alırsan