En iyi 5 video oynatıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
En iyi 5 video oynatıcısı
Media Player Classic (Windows)

Media Player Classic, eski sürüm Windows Media Player'ı daha hızlı ve yüksek performans sunan bir yazılım haline getiren, ancak buna rağmen içerisindeki kodekleri de muhafaza etmesini bilen bir yazılımdı. Ücretsiz, hızlı ve içerisindeki kodeklerle kullanıcıların vazgeçilmezi olan Media Player Classic, geniş çapta pek çok video formatını da çalabiliyor. Yazılımın tek negatif yanı ise sisteminize yeni bir kodek yüklendiğinde Media Player Classic'in bu kodekle uyumsuz olması.

link:

MPlayer (Windows/Mac/Linux)

Media Player Classic gibi kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan, ancak Windows dışında Mac ve Linux işletim sistemleri altında da çalışabilen MPlayer, aslında Linux'taki video oynatıcı kıtlığını sona erdirmek adına geliştirilen bir yazılımdı. Ancak Linux'ta çok tutulan yazılım, daha sonra diğer işletim sistemleri altında da çalışabilir duruma geldi.

link:

GOM Player (Windows)

Bir diğer ücretsiz video oynatıcı olan GOM Player, VLC player'da olduğu gibi zarar görmüş ya da eksik videoları ekrana yansıtabiliyor. SMI, SRT, RT ve SUB gibi altyazı formatlarını destekleyen yazılım, XviD, DivX, FLV1, AC3, OGG, MP4, H263 gibi birçok video kodek'ini de içermektedir.

VLC (Windows/Mac/Linux)

Geldik en popüler medya oynayıcısına... VLC Player, daha 1.0 sürümüne ulaşmadan dahi kullanıcılar arasında hızla popülerleşerek pek çok kullanıcının bir numaralı video oynatıcısı oldu. Bunda en büyük etken ise hiç şüphesiz VLC'nin hemen her video formatındaki dosyayı problemsiz bir şekilde çalıştırabilmesiydi. BeOS da dahil olmak üzere 10 farklı işletim sistemi için de geliştirilen VLC Player, açık kaynak kodlu bir yazılım olmasının yanında zarar görmüş veya eksik videoları da oynatabiliyor. Bu arada VLC Player'in taşınabilir cihazlar için geliştirilen özel bir sürümünün de olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

link:

KMPlayer (Windows)

Tasarımı kolayca değiştirilebilen ve pek çok ince ayarın yapılabilmesine olanak tanıyan KMPlayer, geniş yelpazede birçok video formatını desteklemesinin yanında kullanıcıların spesifik ihtiyaçlarına da kolaylıkla cevap verebilmesiyle en iyi medya oynatıcılar listemize girmeyi sonuna kadar hak ediyor.

link:

+chip online
 
  • Beğen
Tepkiler: -efşan ve MeLih_061


ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
Bsplayer unutulmuş sanırım
 

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum ama bs playerı bende kullanmıyorum
 

hakan6235

Üye
en süper oynatıcı Splayer
 
MeLih_061

MeLih_061

Üye
Bilgilendirme İçin Teşekkürler.. Pc ' mde KM Player ve Media Player Classic Kullanmaktayım .. :oke:
 
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
en iyisi vlc
 

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
gom+nerovision+wmp
kullanıyorum.. yeri geldikçe birbirini tamamlıyor.
 

mkamilturan

Üye
kmp
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian Creole ALPHAHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish⇄AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian Creole ALPHAHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Detect language » Turkish​

 
'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
vlc (Y)
 
Sandrake

Sandrake

Üye
Teşekkürler
 
birmot

birmot

Üye
en iyisi powerdvd 10
 
-efşan

-efşan

Üye
kmplayer iyi yaa
 

irfanlive

Üye
asla kmp den vazgeçmem.
 
MrExpert

MrExpert

Üye
en iyisi km bide kitle coder...
 

Benzer Konular

gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
486
gonyalı
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
313
Baydırman
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
462
Eren Değerli
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
545
Eren Değerli


Üst Alt