UpOneTR Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Nokia Genişletmek için tıkla ... Motorola nokiadan once geldi ve tutulmuştu türkiyede (ilk telefonlar) nokia androide yeni geçti hayırlısı diyelim
GuiTaRisT111' Alıntı: Nokia Genişletmek için tıkla ... Motorola nokiadan once geldi ve tutulmuştu türkiyede (ilk telefonlar) nokia androide yeni geçti hayırlısı diyelim
tmytrnc_ Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: 1) Note 3 N9005 2) Galaxy S5 3) iPhone 5S 4) Note 2 Genişletmek için tıkla ... değişik bir liste note 2 vs z2 yada n5 ilginç
~N.A.W.Y~' Alıntı: 1) Note 3 N9005 2) Galaxy S5 3) iPhone 5S 4) Note 2 Genişletmek için tıkla ... değişik bir liste note 2 vs z2 yada n5 ilginç
PriZm Üye tmytrnc_' Alıntı: değişik bir liste note 2 vs z2 yada n5 ilginç Genişletmek için tıkla ... Kişiye göre değişir sonuçta.Kendimce Note 2 yi en iyi telefon olarakda görüyorum bazen.Çünkü ihtiyaçlarımı tam anlamıyla karşılıyor.
tmytrnc_' Alıntı: değişik bir liste note 2 vs z2 yada n5 ilginç Genişletmek için tıkla ... Kişiye göre değişir sonuçta.Kendimce Note 2 yi en iyi telefon olarakda görüyorum bazen.Çünkü ihtiyaçlarımı tam anlamıyla karşılıyor.
tmytrnc_ Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Kişiye göre değişir sonuçta.Kendimce Note 2 yi en iyi telefon olarakda görüyorum bazen.Çünkü ihtiyaçlarımı tam anlamıyla karşılıyor. Genişletmek için tıkla ... Sende haklisin aslinda iyi listew ama kotu degil yani
~N.A.W.Y~' Alıntı: Kişiye göre değişir sonuçta.Kendimce Note 2 yi en iyi telefon olarakda görüyorum bazen.Çünkü ihtiyaçlarımı tam anlamıyla karşılıyor. Genişletmek için tıkla ... Sende haklisin aslinda iyi listew ama kotu degil yani
yakupb03 Üye Xperia Z2 tamamen hepsini tek geçebilirm şu an bu cihaza yeni arayüz,kasa,Stereo ses çıkışı yine yeter.. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Xperia Z2 tamamen hepsini tek geçebilirm şu an bu cihaza yeni arayüz,kasa,Stereo ses çıkışı yine yeter.. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Never Back Down Üye yakupb03' Alıntı: Xperia Z2 tamamen hepsini tek geçebilirm şu an bu cihaza yeni arayüz,kasa,Stereo ses çıkışı yine yeter.. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... evet gerçekten çok iyi bir cihaz stabilite yi sevdiğim için 5s aldım. yoksa z2 kral
yakupb03' Alıntı: Xperia Z2 tamamen hepsini tek geçebilirm şu an bu cihaza yeni arayüz,kasa,Stereo ses çıkışı yine yeter.. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... evet gerçekten çok iyi bir cihaz stabilite yi sevdiğim için 5s aldım. yoksa z2 kral
yakupb03 Üye Never Back Down' Alıntı: evet gerçekten çok iyi bir cihaz stabilite yi sevdiğim için 5s aldım. yoksa z2 kral Genişletmek için tıkla ... Yalnız Nerde özgürsen orada kralsin ;-) android hele sony candir :-)
Never Back Down' Alıntı: evet gerçekten çok iyi bir cihaz stabilite yi sevdiğim için 5s aldım. yoksa z2 kral Genişletmek için tıkla ... Yalnız Nerde özgürsen orada kralsin ;-) android hele sony candir :-)
Never Back Down Üye yakupb03' Alıntı: Yalnız Nerde özgürsen orada kralsin ;-) android hele sony candir :-) Genişletmek için tıkla ... ben jail breakla kralım zaten
yakupb03' Alıntı: Yalnız Nerde özgürsen orada kralsin ;-) android hele sony candir :-) Genişletmek için tıkla ... ben jail breakla kralım zaten
Invoke Üye Never Back Down' Alıntı: evet gerçekten çok iyi bir cihaz stabilite yi sevdiğim için 5s aldım. yoksa z2 kral Genişletmek için tıkla ... Android de stabil diyeceğim taş atacaklar ama Z2 at gibi cihaz, hiç bir sorun olmaz. Neyse, tamam demiyorum.
Never Back Down' Alıntı: evet gerçekten çok iyi bir cihaz stabilite yi sevdiğim için 5s aldım. yoksa z2 kral Genişletmek için tıkla ... Android de stabil diyeceğim taş atacaklar ama Z2 at gibi cihaz, hiç bir sorun olmaz. Neyse, tamam demiyorum.
yakupb03 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Android de stabil diyeceğim taş atacaklar ama Z2 at gibi cihaz, hiç bir sorun olmaz. Neyse, tamam demiyorum. Genişletmek için tıkla ... Hocam kernel rom gerisini salla telefonda 32 gb dan 3 gb boş kaldı 70 uygulama yüklü telefon uçuyor şu an 321 free ram :-P
-qarapapaq-' Alıntı: Android de stabil diyeceğim taş atacaklar ama Z2 at gibi cihaz, hiç bir sorun olmaz. Neyse, tamam demiyorum. Genişletmek için tıkla ... Hocam kernel rom gerisini salla telefonda 32 gb dan 3 gb boş kaldı 70 uygulama yüklü telefon uçuyor şu an 321 free ram :-P