En ilginç rekorlar [RESİMLİ]

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
En ilginç rekorlar [RESİMLİ]

Dünyanın en büyük göğüslerine sahip olan Amerikalı Annie Hawkins, ablamız hayatı göğüslemiş.



78 yaşındaki Tom Leppard ve 76 yaşındaki Isobel Varley en fazla dövmeye sahip olan ikili national geographic görse belgesel diye çeker.


41 yaşındaki Jonah Falcon rekorlar kitabına 34,5'lik cinsel organ uzunluğuyla giriyor. Buna yorum yapmayalım konu sağlığı açısından.



57 yaşındaki Cindy Jackson en çok estetik ameliyat geçirmiş insan olarak biliniyor. Jackson ameliyatlarına £62,000 harcamış. Neyseki sonuç olumlu.


Chanel Tapper'ın dili tam 9.75cm.



47lik Elaine Jackson'ın neredeyse 7,000 piercingi var. Yaşından başından utan be teyze yakışıyor mu ?



En uzun bacaklar onda... Rus Svetlana Pankratova'nın bacak boyu uzunluğu 130 cm



Dünyanın en büyük eşeği tam 173cmn uzunluğunda. Eşşek kadar olmuş.



Ispanaktan nefret etse de lakabı ‘Temel Reis’ olan Mısırlı Mustafa, ABD’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan, hayatını vücut geliştirmeye adamış 24 yaşında bir genç. 10 senedir vücut geliştiren Mustafa’nın pazularının genişliği yetişkin bir adamın beli genişliğinde.



En Büyük Sosis 3.18 kilogram ağırlığında ve 40.6 cm boyunda. Chicago'da 38.82 dolara satışa sunuluyor.



Dünyanın en hızlı koyunu Zippy Lambourghini. High Wycombe, Buckinghamshire, İngiltere'de yaşayan Zippy Lambourghini katıldığı 179 yarıştan 165'inde foto finişi önde geçti.



Dünyanın en kısa boylu boğası Archie. Kuzey İrlanda'da yaşayan Dexter cinsi bu boğa 76.2 cm boyunda.



Yaşaan en uzun boylu at Big Jake . Belçika cinsi 9 yaşındaki bu iğdiş atın boyu nalsız 210.19 cm. ABD'nin Wisconsin eyaletindeki Smokey Hollow Farms'ta yaşıyor.



ABD'nin Michigan eyaletinde yaşayan 3 yaşındaki danua cinsi köpeğin patilerinden omzuna kadar olan boyu 1,12 metre, burundan kuyruğa kadar uzunluğu ise 2 metreyi geçiyor. Köpeğin sahibi Denise, Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hak kazanan 70,3 kg ağırlığındaki köpeğinin her gün 14 kilogram yemek yediğini belirtti.



En uzun Mohikan tarzı saç - 113.5 cm. qHarDesh'm Yaqhion Hany :d:



En kilolu sumo güreşçisi, Sharran Alexander. 203.21 kg



Alman Bettina Dorfmann'ın Barbie Bebek Koleksiyonu, Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeye hak kazandı. Dorfmann 52 yaşında ve 1993 yılından itibaren toplanmış 15.000 Barbie bebeği var.



Dünyanın en uzun karı kocası olarak Guinnes Rekorlar kitabına giren bu çiftin tabir yerindeyse yatacak yeri yok.Boylarına uygun yatak bulamayan Keisha ve Wilco Van Kleef-Bolton, özel olarak hazırladıkları yataklarında yatıyorlar.Ama çiftin ayakları yine de duvara dayanıyor. Wilco Van Kleef-Bolton, tam 2 metre 13 santim boyunda. Karısı Keisha ise 1 metre 95.5 santim uzunluğunda. Birisi beyaz diğeri zenci olan çiftin 3 çocuğu bulunuyor. Çiftin çocukları şimdilik normal boyda.



Dünyanın En Kıvrak Yüzü Çin’de yaşayan Tang Shuquan “Dünyanın en kıvrak yüzü” unvanını alarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. Shuquan burnunu ağzının içine alabiliyor. “Dünyanın en kıvrak yüzlü insanı” olan Shuquan madalya ve 10 bin dolar para kazandı. Dünyada kimsenin bu konuda onunla yarışamayacağını söyleyen Shuquan geçimini sokak gösterileri yaparak sağlıyor.



Dünyanın En Kısa Erkeği Bahadur 56 santimetrelik Nepalli dünyanın en kısa erkeği olarak Rekorlar Kitabı'na girmeye hazırlanıyor. 72 yaşındaki Nepalli’nin birkaç gün içinde başkent Katmandu’da Guinness yetkilileriyle bir araya geleceği belirtildi. Guinness Rekorlar Kitabında dünyanın en kısa erkeği olarak 60 santimetre boyuyla Filipinli Junrey Balaving geçiyor. Balaving, geçen Haziran’da 18 yaşını doldurur doldurmaz dünyanın en kısa erkeği olarak rekorlar kitabına girmişti.



Dünyanın En Kısa Boylu Kadını Hindistan’da yaşayan 18 yaşındaki Jyoti Amge, “dünyanın en kısa boylu kadını” ünvanını 62.8 santimetrelik boyuyla alarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. Hindistan’ın Nagpur şehrinde düzenlenen törende, Amge’nin boyu Guinness Rekorlar Kitabı Hakem’i Rob Molloy ve Wockhardt Hastanesi’nden Dr. Manoj Pahukar tarafından ölçüldü. Genç kadın 69.5 santimetreyle ABD’li Bridgitte Jordan'a ait rekorun kendisine geçmesinin ardından gözyaşlarını tutamadı.



70 Kilometrelik Şerit! Filipinler'in başkenti Manila'nın Quirino Parkı'nda bin gönüllü dünyanın en ilginç rekorlarından birini gerçekleştirdi. Dünyanın madeni paralardan yapılan en uzun şeridini ören bin gönüllü, 64.8 kilometre ile Amerika'ya ait olan rekoru 70 kilometreye çıkararak ele geçirdi. Bu rekor denemesi için Filipinler Merkez Bankası'ndan getirilen 3.5 milyon adet Filipin parası 'centavo' özenle yerleştirildi. Filipinlileri ne yağmur ne de güneşin yakıcı sıcağı yıldıramadı.



357 Kız Bikiniyle Yürüdü Avustralya'da 'dünyanın en uzun bikini geçidi' rekoru kırıldı. Gold Coast Bulletin isimli yerel bir gazete tarafından düzenlenen organizasyonda, bir alış veriş merkezinde biraraya gelen genç kızlar, 1.6 kilometre uzaklıktaki sahile bikiniyle yürüdü. Guinness Rekorlar Kitabı yetkililerinin de hazır bulunduğu organizasyonda toplam 357 kız boy gösterdi. Etkinlikle, 2010 yılının Haziran ayında 331 katılımcıyla kayıtlarda yerini alan dünya rekoru da kırılmış oldu.



127 Şişe Üzerinde Rekor İsrail Tel Aviv'de 127 şişe üzerinde ilginç bir rekora imza atıldı. 25 yaşındaki Alman Lutz Eichholz, tek tekerlekli sirk bisikletiyle, dik olarak yan yana dizilen 127 bira şişesinin üzerinde tam 8.93 metre yol yaptı. Böylece Eichholz, Guinness Dünya Rekorları’na adını yazdırdı. Daha önceki rekorun 7.99 metre olduğu belirtildi.



Dünyanın En Büyük Afro Saçı ABD'li Aevin Dugas, dünyanın en büyük afro saçı rekorunu gururla taşıyor. Dugas'ın saçlarının çevresinin toplam uzunluğu 1.32 metre. Genç kadın her banyoda saçını açabilmek için 5 şişe saç kremi kullanıyor



Dünyanın En Uzun Kulaklı Köpeği Harbor isimli bu Coonhound cinsi köpek dünyanın yaşayan en uzun kulaklı köpeği. ABD'nin Colorado eyaletinde yaşayan 8 yaşındaki Harbor'ın sol kulağı 31.1, sağ kulağı ise 34.29 santimetre uzunluğunda.



Dünyanın En Uzun Kedisi 123 santimetrelik Stewie adlı kedi dünyanın en uzun kedisi unvanını taşıyor. ABD'de yaşayan Stewie aynı zamanda 41.5 santimetreyle dünyanın en uzun kuyruklu ev kedisi



İp Üzerinde En Çok Sayıda Köpek Zıplatma Bu konudaki rekor 13 köpekle Japonya'da "Süper Wan Wan Sirki"nde kırıldı.



Los Angeles'ta bulunan Big Baba's and Papa's pizzacısının 1.37x1.37 metrelik pizzası bu rekoru elinde tutuyor. 199.99 dolara satılan bi pizza 100 kişiyi doyurabilecek kadar büyük. Eğer 24 saat öncesinden sipariş ederseniz, evinize servis de yapıyorlar.




En Büyük 'Rahatsız Etmeyin' Koleksiyonu Otellerde oda kapılarına asılan "Rahatsız etmeyin" yazılarının en büyük koleksiyonu İsviçreli Jan-François Vernetti'ye ait. Vernetti, 1985 yılından bu yana ziyaret ettiği 189 otelden toplam 11 bin 111 "Rahatsız etmeyin" yazısı topladı.



ABD'li Denise Tubangui'nin toplam 2 bin 429 adet ineklerle alakalı eşyası var. Tubangui'nin, 1990 yılında annesinin mutfağında gördüğü bir inek heykelciğiyle toplamaya başladığı eşyalar arasında en sevdiği, komşularının hediyesi olan gerçek boyutlardaki inek heykeli



Almanya'nın Markneukirchen şehrinde yapılan 4.28 metre uzunluğundaki, 1.45 metre genişliğindeki ve 100 metre ağırlığındaki bu kemanı kaç kişi birlikte çalabilir orası bilinmez



Fazla söze gerek yok



1.72 metre boyundaki Cathie Jung, 38.1 cm ölçülerindeki beliyle kitaptaki yerini aldı.



Bir Çinli olan Dong Changsheng 26 Eylül 2006 tarihinde 1.5 ton ağırlığındaki bir aracı sadece alt göz kapaklarına yerleştirilmiş özel bir kanca sistemi ile 1 cm. çekmeyi başardı. Dong bu rekora `chi-kong` adı verilen özel bir antrenman ile hazırlandı.



İspanya, Torremolinos’da Svetlana Pankratova’nın bacakları 132 cm olarak ölçüldü. Bu ayrıcalıklı hediye Pankratova’yı arabalarda ve uçaklarda zor duruma düşürse de “Uzun bacaklar kraliçesi” unvanının da sahibi yaptı



Amerikalı sihirbaz David Blaine, ABD`nin New York kentinde bulunan Central Park`ta yaptığı 60 saat baş aşağı asılı durma rekor denemesini başarıyla tamamladı.



 


msy2017

msy2017

Üye
güzel.teşekkürler.
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
teşekkürler güzeller hepsi şu espiriler güzeldi eşşek kadar olmuş ve ablamız hayatı ğöguşlemiş :d:
 

emreolol

Üye
bazi resimler korkutucu
 
umitgul18

umitgul18

Üye
vay be. Bazıları epey bi ilginç.
 
Buğra

Buğra

Admin
ilginçler gerçekten
:tşk:
 
Legendary.

Legendary.

Üye
:oha: yorum yapardımda neyse :ah

Güzel konu olmuş abi ellerine sağlık :)
 
Legendary.

Legendary.

Üye
"qHarDesh'm Yaqhion Hany :d:"

:gul:
 
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
balcolu

balcolu

Üye
Eline sağlık. Gerçekten çok ilginç
 
MrExpert

MrExpert

Üye
34,5 cm mi :d::ah
 
kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
gerçekten güzel ve ilgincler eline sağlık.
 
DDorlion

DDorlion

Üye
İlginç :hmmm
 
BYFECI

BYFECI

Üye
Gerçekten çok ilginç hepsini okudum hele en baştaki :tşk:
 
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sağol çok güzel konu :)
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
"qHarDesh'm Yaqhion Hany :d:"

:gul:
arkadaşlarla sürekli ortamda kullandığımız replik :D
Eline sağlık. Gerçekten çok ilginç
:rica: bölüm başlığına uygun bir konu olsun dedim :)
yorum yok dedik :sopa:
gerçekten güzel ve ilgincler eline sağlık.
:rica:
sağol çok güzel konu :)

rica ederim :)
 
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
çok güzel ilgnç olanlarda var Teşekkürler
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
:rica:
 
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bazılarından bahsetmemek gerek mohikan saçı komik geldi :)
 

Benzer Konular



Üst Alt