En ilginç Cep Telefonu Aksesuarları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rstsn

rstsn

Üye
    Konu Sahibi
En ilginç Cep Telefonu Aksesuarları
1. Koku Algılayan Telefon Kayışı

Solid Alliance yapyani bir cep telefonu aksesuarı yarattı; koku algılayan telefon kayışı. Kayışlı topun, kullanıcının kokusunu algıladığı ve kullanıcının enerjisine göre renk değiştirdiği iddia ediliyor. Bu aksesuarın üç "güç taşından" (kristal, gül renkli kuvars ya da mor kuvars) biri ile beraber satılacağı söyleniyor.


3. Sigaralıklı Telefon

Çinli bir şirket, ülkesindeki milyarlarca sigara kullanıcı için sigaralıklı cep telefonunu yaratmış. Bir paket sigara görünümündeki telefonun üzerinde sağlık uyarıları da bulunmakta. Gerçek bir sigara pakedinin içindeki sigaraların yarısını arkasında taşıyan telefon MP3 çalıyor, renkli ekrana ve VGA kameraya sahip. Ayrıca 175$ daha ödeyerek Vıp kite sahip olabiliyorsunuz. Kitin içerisinde telefon, bir paket Chonghwa sigarası ve bir çakmak bulunuyor.


4. Cep Telefonu Teleskobu

Yalnızca Nokia 6230 ve 6680 cep telefonlarına takılabilen teleskop, eşi benzeri olamayan anları görüntülemenize fırsat veriyor. Brando, cep telefonu teleskop lensini 19 dolara satıyor.



5. Cep Telefonuna Bağlı Video Gözlüğü

Göze büyük ölçüde zarar vereceği belli olan bu gözlük, kullanıcıyı cep telefonunun küçük ekranından video izlemekten kurtarma amacıyla yapılmış.



6. Dışkı Aksesuarı

Bu ürünü tanıtmak için fazla söze gerek yok. Sıkılınca ses çıkaran dışkı parçası telefon aksesuarı olmak üzere üretilmiş.



7. Cep Telefonu Çakmağı

Sigara tiryakisi iseniz ve aynı zamanda cep telefonunuzu kulağınızdan ayıramamıyorsanız, bu ürün tam size göre. Sigara kullanıcılarının gözdesi telefonun çakmağı, arkasındaki koruyucu kapağın ardında bulunuyor. Kapağı kaydırıp çakmağı aktifleştirdiğinizde işiniz görülüyor.



8. Cep Telefonu Yedekleyici

Modern toplumlarda yaşayan insanların çoğu ileri teknolojiye güveniyor. Hiçbir telefon numarası ezberlemeye gerek yok, nasılsa cep telefonunuzda hepsi var. Ancak telefonunuzu kaybettiğinizde ya da çaldırdığınızda ne oluyor? Tüm arkadaşlarınız birden kayboluveriyor. İşte bu sorunu ortadan kaldırmak üzere tasarlanmış olan cep telefonu yedekleyici ile telefonunuzdaki bilgileri yedekleyin. Bu aygıtı telefona bağlayın ve düğmeye basın, tüm rehber listeniz kaydedilecektir.



9. Cep Telefonu İçin Rüzgar Çanı

Cep telefonu ile rüzgar çanı iki alakasız şeymiş gibi görünse de, öyle değil. Ne zaman telefonunuz çalsa rüzgar çanı size haber verecek.



10. Bluetooth Bileklik

Bluetooth bileklik, cep telefonu ekranı görevi görerek size gelen çağrıları ve arama sayılarını bildiriyor. Bu kullanışlı ürün muhtemelen bu liste içindeki en iyisi.



11. Işıklı Evcil Bitki

Işıklı evcil bitki cep telefonu aksesuarı, telefon ışığıyla bit bitkinin yavaşça büyümesi keyfini harmanlıyor. Ürünü çıkaran firma, bitkilerin büyümesini izlemenin keyfi ile kullanıcılara doğa ile ilişki içinde olma fırsatı sunduğunu söylüyor.



12. Emniyet Kemerine Takılan Cep Telefonu Tutucu

Araba kullanırken telefon kullanmak direksiyon hakimiyetini yalnızca tek elle sağlamayı gerektirir. Özellikle telefon çaldığında tek elinizle her yeri bakamadan yoklamak büyük bir sıkıntıdır. Neyse ki, bir mucit bu sorunu çözmüş. Emniyet kemerinize takılan cep telefonu kılıfı ile tüm bu sorunlar mazide kalıyor.



13. Işıklı Cep Telefonu Kalemi

Cep telefonunuzu sessizde unutarak size yapılan aramaları kaçırdığınız oluyor mu? Bu sorunu LED ışıklı cep telefonu kalemi ile çözebilirsiniz. Size gelen aramaları ışıklarını yakıp söndüren kalem ile görmeniz mümkün.

 
  • Beğen
Tepkiler: jejep


bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
bu çinlilerin akılları bi farklı çalışıyo :D
 
rstsn

rstsn

Üye
    Konu Sahibi
1,34 milyar insan var çinde biri düşünmese öbürü düşünür :)):disko:
 
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
can sıkıntısına icat çıkartıyorlar aslında okadar muhteşem oluklarıda söylenemez kendi yollarını çizemiyorlar örneği durmadan çin mali telefon üretiyorlar :D
 
rstsn

rstsn

Üye
    Konu Sahibi
bence de çok güzel değiller ama ilginç olanları var diye koydum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt