En iddialı akıllı telefon modellerinin Türkiye satış fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
En iddialı akıllı telefon modellerinin Türkiye satış fiyatları

Birçok marka 2013 yılında amiral gemisi olarak adlandırılan üst seviye akıllı telefonlarını görücüye çıkardı.Sony'nin su ve toz geçirmezlik özelliği ile öne çıkan modeli Xperia Z,HTC'nin alüminyum yekpare kasaya sahip modeli HTC One, Windows Phone 8 işletim sistemine sahip ilk akıllı telefon olan Nokia Lumia 920, Güney Koreli teknoloji devi LG'nin Optimus G modeli ve köklü bir değişime giderek yeni bir işletim sistemi ile küllerinden yeniden doğmak isteyen BlackBerry'in Z10 modeli ile tanıştık. Bu modellerin hepsi TeknoKulis test merkezinin konuğu oldu ve detaylı incelemeleri yayınlandı. Kendi markalarının en üst seviyedeki modelleri olan bu cihazlar aynı zamanda markaların prestijini temsil ediyor.

Psikolojik sınır 2000 lira
Türkiye satış fiyatı açıklanan amiral gemilerinde dikkatimizi çeken durum fiyatların 1650-2000 TL aralığında sıralanıyor olması. Markalar, tüketicilerin zihnindeki 2000 lira psikolojik sınırını aşmamaya özen göstermiş.
Aşağıdaki tabloda Türkiye fiyatı açıklanmayan tek model Samsung Galaxy S4, ancak aldığımız bilgilere göre Galaxy S'4 ün 2000 TL'nin altında bir fiyat etiketine sahip olacağı kesinleşti.

Polymath

Polymath

Üye
en iyi tasarımm HTc de ah ah :) fiyatlarıda düşük olsa şu ülkedee zatenn :angry:

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Dün teknosada xperia Z ve Optimus G yi inceledim. Xperia z cok kaba geldi elime ve sıfır olmasına ragmen ufak kasılmalar yaşadım ve ısınamadım. Optimus G ise tasarım ve ele oturma konusunda çok daha hoşuma gitti. İkisi arasında kalanlara Optimus G yi önerebilirim.

Akıncı

Akıncı

Üye
Çok pahalı ama tasarımlar hoş başa LG ve HTC

hikmet366

hikmet366

Üye
İlk Önce Param Olsa Xperia Z Alırım Sonra SAmsung Galaxy S4 Alırım

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
HTC 2000Tl sınırını aşmamış 1999Tlde bırakmış :D

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
HTC one mükemmel tasarıma sahip.Sırf onun için bile alınır yani :D

MaxipmaN

Üye
htc tasarımda en iyisi bence ama ıphone yok resimlerde?

hikmet366

hikmet366

Üye
ewet ipone niye yok.

MaxipmaN

Üye
2000 lira sınırdan dolayı galiba

fk555897

fk555897

Üye
iPhone 5 niye yok listede. Birde LG Optimus G'nin fiyatı çok pahalı olmuş. Ben 1500 TL civarında çıkar diye düşünüyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt