En hızlı tarayıcı sizce hangisi

Konu Sahibi
En hızlı tarayıcı sizce hangisi
Arkadaşlar hangisi sizce ben opera,qqbrowser ve uc webi karşılaştırdım ucweb havada karada yer onları gibime geliyor

sörfte opera indirmede ucweb

Tepkiler: manolyam63

Akıncı

Üye
opera yı kullanıyorum memnunum indirmeyi pc den yapınca sorun olmuyor

Konu Sahibi
Opera da saçma sorunlar yaşıyorum ben mesela foruma gelfim giriş için kullanıcı adını yazıyorum sonrada donup şifreyi yazacağım ama opera giriş yapmaya çalışıyor o arada ve şifreyi yazamadığım için giriş başarısız sonra kullanıcı adım tekrar siliniyor ve yazmak zorunda kalıyorum sonra yine aynı şey bu yüzden opera değil

- - - Eklendi - - -

Opera da saçma sorunlar yaşıyorum ben mesela foruma gelfim giriş için kullanıcı adını yazıyorum sonrada donup şifreyi yazacağım ama opera giriş yapmaya çalışıyor o arada ve şifreyi yazamadığım için giriş başarısız sonra kullanıcı adım tekrar siliniyor ve yazmak zorunda kalıyorum sonra yine aynı şey bu yüzden opera değil

achambo

Üye
ucweb de dolaşırken hantal kaçıyo kaydırması yavaş

- - - Eklendi - - -

opera mini next gezerken indirmelerde ucweb

Akıncı

Üye
bende olmuyor sadece arada donuyor

dediğin sorunları operada hiç yaşamadım

ucwebin ara yüzü çok kötü yanlız

gutihaz1

Üye
opera en iyisi ucweb hala türkçe sürüm çıkartmadı

Operanın bir sürümünde böyle bir hata vardı.en güncel sürümünü yükle sorun yaşamazsın.

Bu işi bilen ve yapan biri olarak ucweb i şiddetle tavsiye ederim.

Ucweb hız olarak hepsini sollar bence ucwebin tek kötü yanı sayfaları düzensiz yüklemesi. Şimdilik operayla gezinti yapıyorum indirmelerucweb ile

Ben s60v2 ler için ucwebin serisini türkçeleştirdim ucwebi çok iyi bilirim en güzel tarayıcılardan biridir ucweb yakında s60v5 uygulamalarıda türkçeleştirmeye başlayacağım sözün kısası ucwebi tavsiye ederim

- - - Eklendi - - -

Ben s60v2 ler için ucwebin serisini türkçeleştirdim ucwebi çok iyi bilirim en güzel tarayıcılardan biridir ucweb yakında s60v5 uygulamalarıda türkçeleştirmeye başlayacağım sözün kısası ucwebi tavsiye ederim

uc browsr en iyisi

- - - Eklendi - - -

nasi

ucwebin ara yüzü kötü olduğu için symbian telefonlarında çekilmez hale geliyor opera mininin arayüzu çok rahat symbian için opera daha iyi bence indirmde ucwebi geçecek tarayıcı yok.

Hasand.

Üye
opera mini MOD LU OLANLARINI İNDİR ( FİREFOX, İNTERNET EXPOLER ...) MODLULAR DAHA İYİ BENCE

Hepsini kullandım. En iyisi ve hızlısı Opera Mini 7.1 diyorum.