En hızlı mobil tarayıcı hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abcdefgh12

Konu Sahibi
En hızlı mobil tarayıcı hangisi?

En hızlı mobil tarayıcının hangisi olduğunu merak ediyor musunuz? O halde haberimize bir göz atın...

Gomez adlı bir araştırma şirketi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda mobil tarayıcılar arasında çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. En hızlı mobil tarayıcının Safari olduğu ve en yavaş mobil tarayıcının ise Blackberry olduğu belirlendi. Şirket'in yaptığı araştırmalar doğrultusunda telefonların bir web sayfasını tam olarak görüntüleme süresi ise ortalama olarak şöyle:
  • iPad : 8.4 saniye
  • iPhone : 19.7 saniye
  • Android : 35.6 saniye
  • Blackberry : 61 saniye
Tüm bilgisayar tarayıcılarının da karşılaştırıldığı araştırma da soldaki kısım tarayıcıların tam olarak yükleme süresini, sağdaki kısım ise web sayfasının görünen kısmını görüntüleme süresini belirtiyor. Yapılan araştırmalarda telefonların web sayfalarının görünen kısmının yükleme süresinde ise bu sıralama yine değişmiyor. Bu araştırma 200 popüler web sitesinde yaklaşık olarak 282 milyon web sayfası üzerinden gerçekleştirilmiş. Fakat bu sonuçlar tabi ki kesinlik arzetmiyor. Bunun sebebi ise; yapılan testler sırasında ağ, işletim sistemi ve donanım gibi etkenlerin değişiklik göstermesi şeklinde sıralanabilir.

kaynak:

Starsley

Bilgi için sağol burda nokia yok :D

franzliszt

franzliszt

Üye
oraya firefoxlu n900 u eklememissin 4saniye benim basmamla yukleyip bitirmesi bir oluyor ciddiyim bu cihazi satmiyorum boyle bir internet performansini gorunce chrome n900 icinde portlandi denemedim daha mozilla yetiyor zaten daha hizlisi lazim dersem manyakmisin derler bana.

cumali1981

Üye
:aha:

Uruloki

Uruloki

Üye
orda neden opera 11 yok hayır chrome 10 varsa o da olmalı çünkü ezildiğini herkes görmeli chrome un gerçekten çok daha hızlı saniye farkıda olsa belli ediyor

pRime.

pRime.

Üye
Mozilla Fennec tarayıcı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt