en hızlı internet tarayıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

Matthe

Matthe

Üye

:kop2:

Heroata

Heroata

Üye

Naruto gibi :)

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
]yandex chromun çakmasıdır bi ara bozuldu bende yeni sekme açarken ara geçişte chrom yazıodu :) bence en hızlı ve güvenilir olan chromium özellikle linuxta mükemmel ie ye gelirsek ie10 gerçekten hızlı ama başlangıçta yine geç açılıyor

Heroata

Heroata

Üye
]yandex chromun çakmasıdır bi ara bozuldu bende yeni sekme açarken ara geçişte chrom yazıodu :) bence en hızlı ve güvenilir olan chromium özellikle linuxta mükemmel ie ye gelirsek ie10 gerçekten hızlı ama başlangıçta yine geç açılıyor

Yandex ve Google temelini chromiumdan almis chrome de chromiuma benzedigi icin genellikle yandexte eklenti eklerken chromium eklentisi fln der bu yuzden cakma diyorlar ama hizli ya :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Windows 8"de IE kullananlar bilir. :)

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Mozilla firefox...
Son sürüm manyak olmuş

ecel54

ecel54

Üye
win 8 modern arayüzdeki ie 10

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Chrome

marist

marist

Üye
Chrome kullanıyorum gayet güzel. .:oke:

sincarezindan

sincarezindan

Üye
Chrome

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Windows 8'li PC'mde IE'yi kullanıyorum en hızlısı o.Tabi dokunmatik ekrana uygun arayüzünün falanda önemi var benim kullanmamda.

Windows 7'li laptopumea ise Opera ve Chrome kullanıyorum.Eğer gerçekten hız arıyorsan Turbosu açık Bir Operaya yaklaşabileceklerini zannetmiyorum.Çünkü başlangıçta flash dosyalarını indirmiyor sadece senin üzerine tıkladıklarını açıyor.Çok flashlı, çok feklamlı sitelerde cidden çok işe yarıyor bu özellik hem hız hem kullanış açsından.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Yandex browser olabllilir çok hızlı olduğu kanaatindeyim. Windows 8 li tabletler için ise kesinlikle internet explorer 10

Metin MF

Metin MF

Üye
stabillik olarak: chrome
gezinme hızı olarak: opera

ka_za

ka_za

Üye
mobilde sevmem ama pc de opera bana göre 1 numara chrome da hala ısınamadıgım seyler var ve hoşlanmıyorum pek.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
win 8 deki ie nin hızını görun siz :)

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
normalde İE ama bazende chrome

xclark

xclark

Üye
Chrome

sena5135

sena5135

Üye
hız bakımından chrome olabilir ama en iyisi mozilla

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
i e den vazgeçmem :ehe

Uhops

Uhops

Üye
Bende opera yüklemiştim turbo açıkken bile sitedeki ögeleri tek tek yüklüyor.bazen bir siteyi açarken 1 dakika bekliyorum nerdeyse. fırefox'un yeni sürümü çok hızlıymış galiba denemek lazım.şuan benim için en iyi yandex.

Üst Alt