En güzel virüs temizleme programları(ücretsiz-lisansız)

Konu Sahibi
özellikle combofix harika bir programdir o programı mutlaka herkesin indirmesi gerekir

Figo_78

Üye
teşekkürler ellerine sağlık

Binlerce Teşekkür ederim Beynine Sağlık

FUSUF

Üye
eyvallah kardeş emeğine sağlk

Perfect!

Üye
ücretsiz yazılımlar eksik oluyor

Konu Sahibi
suan combofix in pek eksik oldugunu sanmıyorum diğerleri hakkında cok bilgim yok ama combofix coğu virüs programının bulamadığı virüsleri buluyor...

Bilgilendirme için sağol ama Eset varken hiçbirine laf düşmez

Eset le bunlar aynı sey değil Eset cok virüs buluyor temizliyor bilgisayarı ama bazen eset in görmediği virüsleride bunlar temizliyor

Madem Kendine bu kadar güveniyorsun kaspersky'i dene o zaman kendinde bile virüs buluyor.Marifet sürekli küçük trojan bulmak değil. Büyük yemleri yakalamak

Konu Sahibi
Madem Kendine bu kadar güveniyorsun kaspersky'i dene o zaman kendinde bile virüs buluyor.Marifet sürekli küçük trojan bulmak değil. Büyük yemleri yakalamak
bu programların yazılış amacları farklı bunlar farklı virüs çeşitlerini buluyor örneğin call of duty 4 multiplayer oynarken punkbuster hata verdi nedenide virüs punkbuster in calismasını engelliyor.Her türlü virüs programını denedim olmadı sonunda combofix i calıstırdım bi daha sorun vermedi o programlara kötü demiyorum ama sen bilmeden konusuyorsun bu programlarlar eset gibi programların virüslerini bulamaz cünkü bunlar belli sayıda virüs çesitlerini temizler ve işe yararlar.

bitdefender diye bi virüs programı kurdum tavsiye edermisiniz sizce nasıl arkadaşlar

Dygln

Üye
teşekkürler...

K_R_M

Üye
faydalı bir bilgi sağol