En Güzel symbian 3 Widgetleri (İSTEK)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
En Güzel symbian 3 Widgetleri (İSTEK)
Arkadaşlar forumda dolaş dolaş başım ağrıdı bir türlü istediğimi bulamıyorum.telefonumun görünümünden sıkıldım.bana işte en güzeli budur bunu görmen lazım dediğiniz mğzik çalar,saat widgetleri linki verebilirmisiniz teşekkürler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
belle ekranları konusuna gir oradan beğen, begendigin ekrandaki widgetin resmini buradan paylaş bakalım

- - - Eklendi - - -

sonra link verebiliriz

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu bulamadım

tempestshine

tempestshine

Üye
symbian^3 widgetlarına girip bak.hepsinin önizlemesi var

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum genel bölümünde 2. Sayfaya düşmüş olabilir

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi

Yukarıdaki resimdeki Saat widgetini,

Yukaridakinde ise yazı tipi,müzik çalar widgeti ve mümkünse temayı istiyorum (yalnız sanırım yazı tipi temanın bir parçası)

yaren_dede

yaren_dede

Üye

Yukarıdaki resimdeki Saat widgetini,

Yukaridakinde ise yazı tipi,müzik çalar widgeti ve mümkünse temayı istiyorum (yalnız sanırım yazı tipi temanın bir parçası)

dostum biraz araştırmak lazım bakalım

- - - Eklendi - - -

dostum tema bu
link: http://www.maxicep.com/symbian-3-wa...-pro-daeva112-belle-surumu-signed-604438.html

- - - Eklendi - - -

buda saat eskisini sil bunu yükle
link:

- - - Eklendi - - -

müzikçalar zaten orjinale benziyor dostum onuda biraz araştır benden bu kadar

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim çook teşekkür ederim allah senden razı olsun...Benim ayrıca şöyle bir sorunum var telefonum hackli değil yani unsigned uygulamaları yükleyemiyorum.o yüzden mesela bu attıklarının 3te 2 si çalışmicak sertifika hatası verecek bende bir türlü beceremiyorum bu hack işini ne yapıcam bilmiyorum :(

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum madem hack yok baştan yazsana en güzel widgetlar yazmışsın ama telefonuna yükleyemiyorsun önce "hack yapamıyorum" diye konu açsaydin daha iyi olurdu sen tersten başlıyorsun

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Saat widgetini yüklemek için orjinal saat widgetini silmemmi gerekiyor

- - - Eklendi - - -

Telefonu Hackledim bana en güzel temaların linklerini verirseniz sevinirim arkadaşlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt