en güzel ses veren akıllı telefon

Konu Sahibi
en güzel ses veren akıllı telefon
arkadaşlar 5800 dan sonra denemiş olduğum android tellerde 5800 zevkini alamadım. Lumia serileride 5800 gibi kaliteli ses veriyormu yada bildiğiniz güzel ses veren telefon varmı

messevim

Üye
htc telefonlara bak. beats studio bazı telefonlar da var. ayrıca n8 kullanıyorum. onun ses kaliteside iyi yeterince

Htc one diyolar ama kullanmsdigim cihazi onermem 2 yila yakin 5800 kullandim ses kalitesi o kadar iyimiymis

Krofessional

htc senseyşınlar

htc one en iyisi şuanda ses konusunda boomsound özelliği var

htc yeni telefon çıkarmış reklamlarda da görmüşsün dur. Hoparlör u önde falan

İphone'un ipod çalarıda yabana atılacak değildir,son sesi açma konusunda bir tek onda çekinirdim
Kız arkadaşımda 5800 vardı ama sesi iyi derlerdi pek deneme şansım olmadı tabi akıllı telefon değilde,dış ses arıyorsanız çin malı telefonlar 2+1 gibi mahalleden geçen bazı gençlerin elinde görürüm sesini açıp yürürler

Tepkiler: .caner.
arkadaşlar 5800 dan sonra denemiş olduğum android tellerde 5800 zevkini alamadım. Lumia serileride 5800 gibi kaliteli ses veriyormu yada bildiğiniz güzel ses veren telefon varmı
htc xe var orjinal kulaklıgı ile orjinal ses te bir müzik dinle iphone dahil diger telefonlar yalan olur

HTC One...Ben kullanıyorum, gerçekten muhteşem...

Invoke

Üye
Bütçe belirtseydin keşke, para sorunu yoksa HTC One iyidir.

n73 derim ben.ses konusunda 3D ses veriyo.hem de çok yuksek ses seviyesi

Invoke

Üye
n73 mü =P ayrıca konu bayağı eski.

htc one iyi ama daha düşük bişey istiyosan desire serisinde boomsound olan modelleri vardı yanılmıyorsam desire 500 gibi yeni çıkanlar

Konu gecerliligini kaybettiginden,bosuna öneri vermeye gerek yok ki

HTC ONE M serisi...

HTC One cihazımdan Teknoloji Haberleri kullanılarak gönderildi