Mert Üye Katılanlar 1.Mert 2.Tuba_erva 3.Ue-Gazi 4.^^Positive^^ 5.Mobil İletişim (Profil müziği yok) 6.necmati16 7.ĄRMOЙİ 8.BktsBcr 9.JohnRambo™ 10.halil09 11.EFECEL 12.kralxxx 13.Neverex 14.haltie 15.Samsunspor 16.Davut™ 17.madalimert 18.berkan1997 19.Revengeful 20. ? Arkadaşlar katılan kişileri listeledim. Bir kişi açığımız var. Birde "Mobil İletişim" profil müziği eklememiş. Onunlada yarışma sahibi ilgilensin. gomnback katılım şartlarını sağlamıyor. Onu eklemedim. İyi forumlar..
Katılanlar 1.Mert 2.Tuba_erva 3.Ue-Gazi 4.^^Positive^^ 5.Mobil İletişim (Profil müziği yok) 6.necmati16 7.ĄRMOЙİ 8.BktsBcr 9.JohnRambo™ 10.halil09 11.EFECEL 12.kralxxx 13.Neverex 14.haltie 15.Samsunspor 16.Davut™ 17.madalimert 18.berkan1997 19.Revengeful 20. ? Arkadaşlar katılan kişileri listeledim. Bir kişi açığımız var. Birde "Mobil İletişim" profil müziği eklememiş. Onunlada yarışma sahibi ilgilensin. gomnback katılım şartlarını sağlamıyor. Onu eklemedim. İyi forumlar..
Mert Üye gomnback' Alıntı: bi torpil geçin bari bana yine teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için Genişletmek için tıkla ... Yarışmanın sahibiyle görüşürsen belki katılabilirsin. Ben görevli değilim bu yarışmada. Kurallara göre katılımcıları yazdım sadece
gomnback' Alıntı: bi torpil geçin bari bana yine teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için Genişletmek için tıkla ... Yarışmanın sahibiyle görüşürsen belki katılabilirsin. Ben görevli değilim bu yarışmada. Kurallara göre katılımcıları yazdım sadece
SpeciaL@ Üye Mert' Alıntı: Yarışmanın sahibiyle görüşürsen belki katılabilirsin. Ben görevli değilim bu yarışmada. Kurallara göre katılımcıları yazdım sadece Genişletmek için tıkla ... Mert,yarışmayı sen üstlensene
Mert' Alıntı: Yarışmanın sahibiyle görüşürsen belki katılabilirsin. Ben görevli değilim bu yarışmada. Kurallara göre katılımcıları yazdım sadece Genişletmek için tıkla ... Mert,yarışmayı sen üstlensene
Mert Üye berkan1997' Alıntı: Mert,yarışmayı sen üstlensene Genişletmek için tıkla ... Yok canım, ne haddime
Perfect! Üye ya biraz sitede dolaş mesaj yaz çavuş olmak zor değil sonra gel örnek: konudışı,kutlamalar vb
Revengeful Emekli Yönetici Kısaca git mesaj kas --------------- Ekleme --------------- tüm kutlama mesajlarına tebrikler yaz
Perfect! Üye gomnback' Alıntı: tamam teşekkür ederim bide bi ricam var bu profile müzik nasıl ekleniyo Genişletmek için tıkla ... fileden.com a müziği upload et
gomnback' Alıntı: tamam teşekkür ederim bide bi ricam var bu profile müzik nasıl ekleniyo Genişletmek için tıkla ... fileden.com a müziği upload et
Perfect! Üye Mert' Alıntı: Git mesaj kas ne güzel örnek oluyoruz Genişletmek için tıkla ... yarışma için sırf