Teşekkür ederim kardeşim :-) ben genel anlamda söledim zaten, herkes bu şekilde kullanıyo demedim :-) bende @Anil-D kardeşime verdim beni bile solladı geçti kerata :-D
Daha bi sene var :-( ama pc de meydan okuyorum herkese zorlanacağınıza eminim :-D
Dur ben biraz adam toplıyam bende atağa geçem
A being man go teması forumda mevcut ok.
Ne alaka ben onu anlamadım. Daha doğrusu ben seni hiç anlayamıyorum açıkçası. Keşke sende vermeseydin. Bana oy ver diye demedim ben.
Teşekkür ederim kardeşim ama işte herkesin zevki farklı bize güzel gelen başkasına gelmeyebilir :-) bide ben bunu alelacele yaptım yeni bişeyler falan araştıramadım vaktim yoktu elimde olanlarla bişeyler yaptım işte :-)
Teşekkür ederim kardeşim ama işte herkesin zevki farklı bize güzel gelen başkasına gelmeyebilir :-) bide ben bunu alelacele yaptım yeni bişeyler falan araştıramadım vaktim yoktu elimde olanlarla bişeyler yaptım işte :-)
o halini görmek istiyosan ev ekranları konusuna bak ekran a uygun bi duvarkağıdı bulmak için bile 1 saatimi harcadığımı biliyorum bu ekranda resim bile araştıramadım temanın kendi resmi bu
A being man go teması forumda mevcut ok.
Ne alaka ben onu anlamadım. Daha doğrusu ben seni hiç anlayamıyorum açıkçası. Keşke sende vermeseydin. Bana oy ver diye demedim ben.
Eski uyeyim ama 100 mesajim olmadigi için kullanamiyorum galiba.
Zaten şahsi fikrim "herkesin kendi kisisellestirdigi arayüz stilini paylasin" konusunda buradakilerden çok daha güzel tasarımlar var.
Listede sadece @SHS sin klasor düzenini merak ettim.