PrisonerMacTavish Üye Hmm şu ankette bile hile yapan var ya bir şey demiyorum doğru karar o zaman mürteza16' Alıntı: Bilemeyiz ama kural dışı oy kullananları artık tespit edebiliriz. Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Keyfimizden silmedik arkadaşlar. Yarışma adil olsun, sonra şu kendisine oy verdi, şu fake üye vs gibi suçlamalarda bulunmayın diye genele açtık bu da anketi sıfırlamak demek. Genişletmek için tıkla ...
Hmm şu ankette bile hile yapan var ya bir şey demiyorum doğru karar o zaman mürteza16' Alıntı: Bilemeyiz ama kural dışı oy kullananları artık tespit edebiliriz. Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Keyfimizden silmedik arkadaşlar. Yarışma adil olsun, sonra şu kendisine oy verdi, şu fake üye vs gibi suçlamalarda bulunmayın diye genele açtık bu da anketi sıfırlamak demek. Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye İlk kez bir yarışamaya katıldım sanırım O da son dakkada şansıma oldu Neyse herkese başarılar
The Shadow Üye Mr. Turk' Alıntı: @SHS ' ye oy verdim ismi çok hoşuma gitti Genişletmek için tıkla ...
-India- Üye @SHS sana verecektim (oy) ama nicki c harfiyle başlayan arkadışınki biraz daha güzel geldi
Criver Üye -India-' Alıntı: @SHS sana verecektim (oy) ama nicki c harfiyle başlayan arkadışınki biraz daha güzel geldi Genişletmek için tıkla ... herhalde o ben oluyorum [emoji16]
-India-' Alıntı: @SHS sana verecektim (oy) ama nicki c harfiyle başlayan arkadışınki biraz daha güzel geldi Genişletmek için tıkla ... herhalde o ben oluyorum [emoji16]
SHS Üye -India-' Alıntı: @SHS sana verecektim (oy) ama nicki c harfiyle başlayan arkadışınki biraz daha güzel geldi Genişletmek için tıkla ... canın sağolsun
-India-' Alıntı: @SHS sana verecektim (oy) ama nicki c harfiyle başlayan arkadışınki biraz daha güzel geldi Genişletmek için tıkla ... canın sağolsun
UpOneTR Üye bilaldemir34' Alıntı: Heralde 0 cekcem Bu arada oylama ne zaman bitiyo Genişletmek için tıkla ... Yanlız değilsin
bilaldemir34' Alıntı: Heralde 0 cekcem Bu arada oylama ne zaman bitiyo Genişletmek için tıkla ... Yanlız değilsin
Rock Ve Roll Üye bilaldemir34' Alıntı: Heralde 0 cekcem Bu arada oylama ne zaman bitiyo Genişletmek için tıkla ... Mr. Turk' Alıntı: Yanlız değilsin Genişletmek için tıkla ... Yalnız değilsiniz (bana kim oy verdiyse geri alsın istemiyorum) 0 çekmekte güzel
bilaldemir34' Alıntı: Heralde 0 cekcem Bu arada oylama ne zaman bitiyo Genişletmek için tıkla ... Mr. Turk' Alıntı: Yanlız değilsin Genişletmek için tıkla ... Yalnız değilsiniz (bana kim oy verdiyse geri alsın istemiyorum) 0 çekmekte güzel
Revengeful Emekli Yönetici teknolojibaronu' Alıntı: Ben kaç oy almışım -1? Genişletmek için tıkla ... 3 Anil-D' Alıntı: ben kac almisim bakamiyom goremiyom Genişletmek için tıkla ... 5
teknolojibaronu' Alıntı: Ben kaç oy almışım -1? Genişletmek için tıkla ... 3 Anil-D' Alıntı: ben kac almisim bakamiyom goremiyom Genişletmek için tıkla ... 5