Oy verenlerin sayısı 3 günde 40'a ulaşmışRR3 önde gidiyor.

İlk defa farklı Bir şey gördüm 
Yinede Rihanna'nın Instagram resimlerinden birini koydum.Tam oldu![]()

Android 5 gelsin görürüz
Ben bu telefonu en az 2 yıl kullanmayı düşünüyorum sonra farklı bir deneyim olsun diye ipona geçmeyi düşünüyom![]()
bir de bu ios aynı performansta samsung cihazlarda çalışsa fiyati da az düşük olsa bu kadar çok rağbet görmez =(Ben de şu ios denen sistemle uzun bir süre gecirmek istiyorum aslında =) bayagi bi inceledim bu kadar övgü alması açıkçası çok garip geliyorbir de bu ios aynı performansta samsung cihazlarda çalışsa fiyati da az düşük olsa bu kadar çok rağbet görmez =(
benimde böyle fanteezilerim varDead Space![]()

crysis3. telefonda ise rr3teki fizik motoru iyi olmasına rağmen eksikleri var. arabaya 360 cektirilmiyor arkadaş kumda. Ford gtden bahsediyorum burada. hani bol beygirli torqu yüksek olan canavar. ha burde nawy oyunda hile yaptım 1400 milyon falan para var altınla beraber ancak sadece uygun yerlerde araba açıyorum ve bekliyorumbenimde böyle fanteezilerim var
hile yapınca hiç zevki kalmıyor bana göre Bana gore de Shadowgun guzel geldi grafik olarak, ama ses efektleri cok kotu. Adamlarin konusmalari hep ayni. Modern combat 4 te de oynanis guzel ama bi sure sonra sapitiyor. Onun disinda sensorlerle oynamasi mukemmel

Ben hiç jiroskopla oynayamıyorum fps oyunlarını ya![]()