En fazla 10 mm: Dünyanın en ince cep telefonları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En fazla 10 mm: Dünyanın en ince cep telefonları
Samsung SGH-P300

Kalınlık: 9 mm
Özellikler: 1,3 Megapiksel kamera, 90 MB dâhili bellek, MP3 çalar, Bluetooth.
Durum: Temin edilebilir.

yusufucan

yusufucan

Üye
Benım BıLdığım En ince Cep Telefonu E200 SAdece 8MM Adamlar şaşırmış Artık Kredi Kartı Kıvamına GetiricekLEr Yakında

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
gerçekten çok ince bunlar

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Samsung ince telefon yapıyor ama ıcı bos :D ozellık yok

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
İnce ama hemen kırılıo bunlar arkadasta vardı arka cebıne koymus bi oturdu ekranın bıraz altından 2 ye bolundu garantıde bir sey yapmıo gıttı verdıgı para ıste dıkkatlı olmamız gerekıo alıcan bı n73me takoz gıbı kap kalın kırılsında gorıyım 2 senedır kullanıyorum bı cızık yok bea

Sensiz OlamaM

Sensiz OlamaM

Üye
Nokia 5310 XM de çok ince bir tasarım.Allahtan samsung gibi içi boş bir telefon değil.Ama ince telefonların da eksileri fazla bee ;) Çok çabuk kırılmazlarmı ???

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Yanı bende onu anlattım ıste cok cabuk kırılıolar ondan dandıkler hiç kımseye tavsıye etmem arkadaslar

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Paylaşım için Teşekkürler

macline

macline

Üye
Aradığımız özellik Ne içi boş olsun nede tıka basa dolu. Özellik dediğin nokia gibi olmalı İhtiyaç duyulmayacak ve eksiklik çekilmeyecek cinsten. Nokia dediğin kaliteli olmalı Zirvede Yalnız ve tek.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Aradığımız özellik Ne içi boş olsun nede tıka basa dolu. Özellik dediğin nokia gibi olmalı İhtiyaç duyulmayacak ve eksiklik çekilmeyecek cinsten. Nokia dediğin kaliteli olmalı Zirvede Yalnız ve tek.
:oke:

xkadir61

xkadir61

Üye
incelikten kırılacaklar yaw

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
hesap makinesi gibi :)

schumici

schumici

Üye
abi çok ince bunlar yaaa hiç kullanışlı olmaz bence

icep

icep

Üye
gerçekten çok ince bunlar...

eses_nuri

eses_nuri

Üye
samsungun niye içi boş ben anlamadım bi tek java telefon diye bunu sölüyosanız ayıp misal bende d900i var 12.9 mm incelikte ultra edition grubuna dahil bir telefon ve ödüllü bir telefon ayrıca çokta memnunum şimdiye dek hiç bir eksikliğini hissetmedim :ban: :ban: :ban:

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
teşekkürler dostum gerçektende çok ince

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt