iremm Üye lise yıllarımı (gizlice okulda sigara içen sinir olduğum bi çocuğu şikayet edip kavga ettiğim günleri )
lise yıllarımı (gizlice okulda sigara içen sinir olduğum bi çocuğu şikayet edip kavga ettiğim günleri )
iremm Üye ufuk023' Alıntı: bende lise yıllarını ama sebebi farklı Genişletmek için tıkla ... anladım ben onu o zmn bende dershane yıllarımı
ufuk023' Alıntı: bende lise yıllarını ama sebebi farklı Genişletmek için tıkla ... anladım ben onu o zmn bende dershane yıllarımı
iremm Üye mservank' Alıntı: irem kime aşıktın oldun söyle ben de ilkokul Genişletmek için tıkla ... bu nsl bir cümledir servan kime aşıktın oldun söyle sakin ol
mservank' Alıntı: irem kime aşıktın oldun söyle ben de ilkokul Genişletmek için tıkla ... bu nsl bir cümledir servan kime aşıktın oldun söyle sakin ol
mservank Üye pardon aşık oldun dedim aşkın geçmiştir diye düzeltreyim dedim öyle kalmış neyse sen soruma cevap ver gençliğimi özledim
pardon aşık oldun dedim aşkın geçmiştir diye düzeltreyim dedim öyle kalmış neyse sen soruma cevap ver gençliğimi özledim
mservank Üye iremm' Alıntı: sorunu anlamadım ki isim mi veriyim ne yani Genişletmek için tıkla ... aşk koksuu aldım sanki öyle mi ??? ilk lise yıllarımı
iremm' Alıntı: sorunu anlamadım ki isim mi veriyim ne yani Genişletmek için tıkla ... aşk koksuu aldım sanki öyle mi ??? ilk lise yıllarımı
ufuk023 Üye mservank' Alıntı: aşk koksuu aldım sanki öyle mi ??? ilk lise yıllarımı Genişletmek için tıkla ... aşkın kokusuda mı var ? 25 yıldır (8 yaşından beri) kadın-kız her türlü alemde bulundum ama aşk kokusunu hiç koklayamadım nasıl bi koku bu birader
mservank' Alıntı: aşk koksuu aldım sanki öyle mi ??? ilk lise yıllarımı Genişletmek için tıkla ... aşkın kokusuda mı var ? 25 yıldır (8 yaşından beri) kadın-kız her türlü alemde bulundum ama aşk kokusunu hiç koklayamadım nasıl bi koku bu birader
ufuk023 Üye benim espri anlayısınında kokusu olduğunu iddaa ettin. yalancınınla başlayan bi söz vardı. o geldi aklıma yalancının sevgilisi ölsün mü?
benim espri anlayısınında kokusu olduğunu iddaa ettin. yalancınınla başlayan bi söz vardı. o geldi aklıma yalancının sevgilisi ölsün mü?
mservank Üye senin eespri anlayışının kokusu kadar kötü bir koku demedim neyse uzatmayalım eskide olan ne varsa özledim ya
senin eespri anlayışının kokusu kadar kötü bir koku demedim neyse uzatmayalım eskide olan ne varsa özledim ya
iremm Üye mservank' Alıntı: aşk koksuu aldım sanki öyle mi ??? ilk lise yıllarımı Genişletmek için tıkla ... doğru almışsın
mservank' Alıntı: aşk koksuu aldım sanki öyle mi ??? ilk lise yıllarımı Genişletmek için tıkla ... doğru almışsın