En çok kazandıran download sitesi-Fileserve.com

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beyaz12

Üye
    Konu Sahibi
En çok kazandıran download sitesi-Fileserve.com

A - United States, United Kingdom, Canada

B - France, Germany, Spain, Portugal, Italy, Denmark, Sweden, Switzerland, Netherlands, Norway, Ireland, Finland, Australia, New Zealand

C - Russia, Austria, Poland, Romania, Hungary, Czech Republic, Belgium, Latvia, Estonia, Lithuania, Luxembourg, Slovenia, Slovakia, Cyprus, Sierra Leone, Liechtenstein, Bulgaria, Greece, Turkey, Iran, Japan, Singapore, Malaysia, South Africa, Qatar, Bahrain, Kuwait, Saudi Arabia, United Arab Emirates, Brazil, Oman, Malta, Gibraltar

D - All Others

Türkiye C grubunda ve kazandırdığı miktar güzel,ödemeleri Paypal, ePassporte, Payoneer and WebMoney'e yapıyor.

En küçük dosya boyutu 1 mb,minimum ödeme 20 dolar ve her pazartesi yapılıyor.Alt üyeden %25 kazanç sağlanıyor.

Rank derdi filanda yok,ödemeleri garanti,bir deneyin derim.

er7705

er7705

Üye
üye olduk kazanmak ıçın ne yapmalıyız

rapman

rapman

Üye
biraz daha açarsan konuyu sevinirim.

beyaz12

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kazanmak için dosya yükleyip forumlarda paylaşacaksınız indirildikçe kazanacaksınız film.oyun,müzik,program vs herşeyi yükleyebilirsiniz,bu arada fileserveye paypal üyeliğinizide girin ve kaydedin,sağ üstte dashboard yazan yere tıklayın gelen sayfada paypal adresinizi gireceğiniz yer var

aldığım ödemelerden biri,yapmanız gereken sadece dosya yükleyip paylaşmak,takıldığınız yer olursa yardımcı olurum,herkese saygılar

rapman

rapman

Üye
bende buna benzer bir siteye üye olmuştum fakat 100.000 tane indirelecek ki dosyalar para kazanabilesin.bunda 1 dosya başına kaç kuruş yada cent veriyor ?

beyaz12

Üye
    Konu Sahibi
1000 indirme başına geçerli geneldede tüm sitelerde böyledir 100.000 neresiymiş merak ettim örneğin 100-200 mb arası 100 indirmeye 1 dolar 1000 indirmeye 10 dolar kazanabilirsiniz dosyanın boyutuna ve indirilen ülkenin grubuna göre miktar artabilir yabancı forumlardada paylaşım yaparsanız dahada artar

rapman

rapman

Üye
tlinkpara idi o 100.000 download isteyen site.

beyaz12

Üye
    Konu Sahibi
ondaki indirme değildir oraya birşey yüklemiyorsun ki büyük olasılık reklamdan kazancı var ve çok az veriyordur buraya dosya yüklüyorsun paylaşıp kazanıyorsun indirileceğini düşündüğün şeyleri yükle kalabalık forumlarda yayınla indirildikçe kazanç miktarını fileservede göreceksiniz zaten en düşük boyut 1 mb olmalı denemeye ücret almıyorlar :) deneyin zaten anlatmaya gerek kalmayacak saygılar

SagoKafKef06

SagoKafKef06

Üye
Biriniz bana üyeliğini versin 500 küsür mblik Sagopa Kajmer & Kolera & Abluka Alarm şarkılarımı upload edeyim karşılığında bana avea kontör gönderin :D:D yüklü komisyon veririm olur mu.PayPal hesabım olsaydı keşke :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt